Jare “Cheek” Tiihonen ja RAY kampanjoivat kiusaamista vastaan

Cheek haastaa kaikki tekemään hyviä tekoja.

Jare Tiihonen on Raha-automaattiyhdistyksen Inhimillisten Uutisten päätoimittaja elokuussa. Hän muisteli hiljattain RAY:n asiakaslehti Raymondissa omia kouluaikojaan ja kertoi halustaan kampanjoida koulukiusaamista vastaan. Viime aikoina hän on puhunut muissakin medioissa (HS 18.7.2016) siitä, että hän haluaa auttaa muita. Jare on aiemmin esiintynyt julkisuudessa ainoastaan musiikkinsa kautta.

– Saan päivittäin kirjeitä ja snäppejä kiusatuilta. Mulla on hyvä mieli, jos on voinut musiikilla auttaa. Mut sit paha mieli siitä, että jengillä on tommonen tilanne päällä. Jokaiselle ihmiselle ei voi erikseen mennä sanoo, että hei herää nyt, lopeta toi. Mä haluun puhuu asiasta nyt tän #viimeinenkiusaus-kampanjan kautta.

Inhimillisiä Uutisia on uutismedia, joka tekee näkyväksi yli 800 RAY:n tukeman järjestön tekemän inhimillisesti arvokkaan työn. Joka kuukausi vaihtuvan päätoimittajan johdolla nostetaan esiin tärkeitä teemoja, tekoja ja ihmisiä.

– Jaren kanssa tehty yhteistyö käynnistyi jäähallikiertueen yhteydessä peliongelmia ehkäisevällä teemalla ja nyt jatkamme toisella tärkeällä aiheella. On todella hienoa, että hän kampanjoi kanssamme kiusaamista vastaan, sanoo RAY:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Jari Elo.

#viimeinenkiusaus-kampanjan aikana inhimillisiauutisia.fi-sivustolla julkaistaan ajatuksia herättäviä juttuja kiusaamisesta, konflikteista ja niiden sovittelusta. Kampanja tulee näkymään laajalti myös sosiaalisessa mediassa.

Jare kutsuu kaikki mukaan kampanjaan:

– Mä haastan kaikki tekemään hyviä tekoja omissa yhteisöissään, että kaikilla ois parempi olla. Tää on viimeinen kiusaus.

#viimeinenkiusaus
inhimillisiäuutisia.fi
Facebook: https://www.facebook.com/inhimillisiauutisia/?fref=ts