Source löi hynttyyt yhteen Radio NRJ:n ja Radio Nostalgian kanssa

Digitaalisen viestinnän toimisto Source on eilen muuttanut toimistonsa Radio Nostalgian ja Radio NRJ:n toimitiloihin Lauttasaareen. Aiemmin Source on toiminut Helsingin Harjusta käsin. Siirtyminen uusiin tiloihin luo entistä paremmat puitteet yrityksen nopeana jatkuneelle kasvulle. Lisäksi toimitilojen yhdistäminen avaa uusia yhteistyömalleja digitaalisen viestinnän toimijan ja Suomen radiokentän keskeisen vaikuttajan välille.

–          Source aloittaa Radio NRJ:n ja Radio Nostalgian kanssa yhteistyön nyt aluksi ainakin videosisällöissä, joita tuotetaan yhdessä kuukausittain. Lisäksi yhteistyö merkittävän mediatoimijan kanssa avaa uusia mahdollisuuksia kehittää tulevaisuuden digitaalisia sisältöratkaisuja, kertoo Sourcen toimitusjohtaja Jaakko Kantola.

–          Työelämä on tänä päivänä verkostoitumista ja sen kautta on mahdollista koota parhaimpia osaajia ja kumppaneita saman katon alle. Luovassa työssä myös fyysinen läheisyys on tärkeää, koska parhaat innovaatiot syntyvät usein juuri siinä arjen perustyön keskellä, iloitsee NRJ Finland Oy:n kanavajohtaja Anette Raunio.

Ensimmäinen yhteistyöprojekti starttaa jo heti tällä viikolla Radio NRJ:n aamutiimin ja Teflon Brothersin musiikkivideon merkeissä.

–          Meidän yritystemme liiketoiminnat eroavat toisistaan, mutta osaamisalueet taas täydentävät toisiaan, mikä luo meistä yhdessä vahvemman toimijan. Tämä on mielestäni se positiivinen ilmentymä tämän päivän median murroksesta, kuvailee Raunio.

Kolme vuotta digitaalista viestintää tehnyt Source kasvoi vajaa vuosi sitten, kun Viestintätoimisto Deskin videotiimi ja graafinen yksikkö siirtyivät Sourceen. Uuden miehityksen myötä Source on vahvistanut asemaansa alalla ja kasvattanut tulostaan. Puolet Sourcen tuloksesta syntyy videoviestinnästä ja loput perinteisemmästä viestinnästä.

NRJ Finland Oy on innovatiivinen mediatalo, jonka omistuksessa on kaksi radiokanavaa. Hittimusiikkia soittava NRJ on valtakunnallinen radiokanava, jonka kuuluvuusalueella asuu noin viisi miljoonaa suomalaista. NRJ tarjoaa monimediaympäristön, jonka tarjontaan kuuluvat vahvasti myös digitaaliset sisällöt, niin kanavan omilla nettisivuilla kuin sosiaalisen median palveluissa. Radio Nostalgia on valloittanut kuuntelijoiden sydämet musiikillaan ja lämminhenkisellä ohjelmallaan.