Hertta Granroth Avaus Marketing Innovationsin sisältöjohtajaksi

8f05190b-efe7-425c-a059-2d9898e221d9-main_image

Hertta Granroth aloittaa elokuussa Avaus Marketing Innovationsin sisältöjohtajana. Granrothin tehtävänä on kehittää Avauksen nopeassa kasvussa olevaa sisältötiimiä. Pitkään mainos- ja media-alalla työskennellyt Granroth siirtyy tehtävään A-Lehdet Digitalin liiketoimintavastaavan pestistä.

Granroth, joka on myös suositun Lilou’s Crush-blogin kirjoittaja, pitää sisältöjä markkinoinnin mielenkiintoisimpana mutta haastellisimpana osana juuri nyt. –Onnistumiseen tarvitaan sekä uudentyyppistä luovaa osaamista että uusia ketteriä prosesseja, sanoo Granroth.

 Avaus tuottaa asiakkailleen räätälöityjä sisältöjä ja auttaa samalla omien sisältöjen toimivuuden kehittämisessä.  – Päätavoite on nopeuttaa siirtymää heikosti kohdennetuista massakampanjoista kohti henkilökohtaisempaa, jatkuvaa asiakasdialogia.

Kuudenkymmenen prosentin vuosivauhtia kasvanut Avaus tunnetaan markkinointiteknologia-osaamisestaan mutta sisällöt ovat alusta saakka olleet Avauksen toinen vahva puoli. – Ilman luovaa, merkityksellistä sisältöä ja niihin kytkettyä analytiikkaa ei synny tuloksellista markkinointia, sanoo Avauksen Managing Partner Tom Nickels.

 – Yritykset tekevät tänään satoja pieniä täsmäkampanjoita, siinä missä aiemmin saatettiin puhua kymmenestä sanoo Granroth. Tämä vaatii sekä markkinoinnin sisäistä muutosta että uutta työnjakoa asiakkaan ja sisältökumppanin välillä., sanoo Granroth.

Granroth sanoo valinneensa Avauksen, koska se on uuden markkinoinnin kärkiyritys, joka menestyy myös kansainvälisesti. – Avaus on alle vuodessa päässyt Ruotsissa ja Puolassa todella pitkälle. Nyt vuorossa ovat uudet markkinat. Tällaisia yrityksiä ei ole Suomessa montaa, ja tuntuu hienolta hypätä kelkkaan, sanoo Granroth.

Avaus Marketing Innovations on erikoistunut monikanavaisen markkinoinnin sisältö- data- ja teknologiaratkaisuihin. Yhtiöllä on 110 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.