TBWA\Helsinki vahvisti sisältöosaamistaan kesän aikana

Kuvassa: Ville Ohtonen, Kalle Wallin, Emma Halmekoski ja Simone Bocedi

TBWA\Helsinki on vahvistunut kesän aikana neljällä uudella suunnittelijalla. Kaikkia suunnittelijoita yhdistää vahva osaaminen digitaalisten kanavien hyödyntämisessä brändisisällön jakeluun. Toivotamme tervetulleiksi Emma Halmekosken (Content Strategist), Kalle Wallinin (AD), Simone Bocedin (Content Strategist) ja Ville Ohtosen (Copywriter).

Pitkän uran eri mediatoimistoissa tehnyt Emma Halmekoski liittyi TBWA:n riveihin jo alkukesästä. Emman kokemus sisällöistä, mediasta ja digitaalisista palveluista kumpuaa
ennen kaikkia vuosista MTV:llä. Monilahjakas Halmekoski on luonut uraa niin copywriterina, stailistina kuin toimittajanakin. Ennen TBWA:lle tuloaan hän työskenteli pelialalla ja mm. kaahoiluryhmä Duudsonien kanssa. Vapaa-aikanaan Halmekoski tanssii, matkustaa ja treenaa kaaoksenhallintataitoja pienen poikansa kanssa touhuten.

358:sta TBWA:lle solahtanut Kalle Wallin on Rovaniemen yliopistossa opiskellut ja juniorkilpailuissakin mainetta niittänyt Art Director. 358:lla Wallinin asiakkuuksiin lukeutuivat mm. Arla, Amnesty, Syöpäjärjestöt sekä Alma Media. Toimistokokemusta Wallinille on kertynyt lisäksi mm. OS/G:ssä ja Ezpassa. Wallin on edustanut Suomea myös curlingin MM-kisoissa vuosikymmenen vaihteessa, mutta tyytyy nykyään seuraamaan lajia katsomon puolelta.

Elokuussa toimisto sai vankkaa Italian vahvistusta, kun luova strategi Simone Bocedi siirtyi TBWA:lle Dinglesta, jossa hän vastasi sosiaalisen median konseptien suunnittelusta ja toteutuksista. Bocedi on vaikuttanut Suomessa jo lähes kymmenen vuotta tehden mm. tuottajan ja luovan suunnittelijan töitä. Bocedin asiakkaita ovat olleet muun muassa DNA, Radio Nova, Spotify ja Microsoft. Bocedi on kirjojen ja espresson suurkuluttaja. Kofeiinin käyttömäärät kipuavat usein sellaisiin mittoihin, että italialainen mammakin kauhistelee.

Copywriter Ville Ohtonen tuli TBWA:lle SEKistä, jossa hän toimi viiden vuoden ajan mm. Valio-asiakkuudessa vastaavana suunnittelijana. Ennen SEKiä Ville työskenteli mm. Nitrossa sekä Havas Helsingissä. TBWA oli ollut minulle jo useita vuosia erittäin houkutteleva vaihtoehto, koska näen toimistossa aivan huikeaa potentiaalia ja oikeanlaista ‘poreilua’. Tänä kesänä sitten tuntui siltä, että oli vihdoin aika ottaa tuo askel”, Ohtonen kertoo.

Vapaa-ajallaan Ville pelaa jalkapalloa ja ui. Lisäksi hän kirjoittaa Digitalist Networkiin nasevia artikkeleita luovan alan ilmiöistä.