Kristiina Railosta Vapa Median uusi toimitusjohtaja

2016-08-17 13_57_53-Tilaa Vapa Median uutiskirje! _ Vapa Media – Sisältöstrategia, sisältömarkkinoin

Sisältömarkkinointiin keskittynyt Vapa Media on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Kristiina Railon.

Railo siirtyy Vapa Medialle OMD Finlandilta, jossa hän on toiminut asiakkuus- ja kehitystehtävissä, Account -, Creative – sekä Digital Directorina. Toimitusjohtajan tehtävissä Vapa Medialla hän aloitti kesäkuun alussa.

Vuonna 2010 perustettu sisältömarkkinoinnin pioneeriyritys Vapa Media on kasvanut yli 30-henkiseksi täyden palvelun markkinointitaloksi. Uusi toimitusjohtaja on osa Vapa Median laajempaa kehitysloikkaa.

”Nykyisen Vapan ympärille on kasvamassa uusia ulottuvuuksia syksyn ja vuoden 2017 alussa. Halusimme kasvua varten vetäjän, jolla on syvä ymmärrys asiakkaiden muuttuvista tarpeista sekä vahva visio yrityksen johtamisesta”, Vapa Median perustaja ja aiempi toimitusjohtaja Ida Hakola sanoo.

”Markkinoinnin panostuksia ohjataan edelleen aika perinteisesti ostettuihin pintoihin. Kustannustehokkaammat ja samalla vaikuttavammat ratkaisut löytyvät omien ja ansaittujen kanavien nykyistä tehokkaammasta hyödyntämisestä”, Railo kuvailee näkemystään markkinoinnin tulevaisuudesta.

Railon mukaan yritykset kohdentavat paljon rahaa maksettuihin kanaviin. Myyntiä voitaisiin usein tukea tehokkaammin omissa ja ansaituissa kanavissa. Näitä kanavia hyödyntääkseen yritykset tarvitsevat kiinnostavia sisältöjä ja parempaa kohderyhmäymmärrystä. Myös maksettujen kanavien sisällöt vetoavat paremmin, kun ne puhuttelevat kohdeyleisöä.

”Tarvitaan aidosti asiakasta kiinnostavia, hyödyllisiä ja viihdyttäviä sisältöjä, jotka houkuttelevat asiakkaita brändien pariin. Tuputtamisen aika on ohi,” Railo sanoo.

Vapa Median omistajat ovat yrityksen perustajat Ida Hakola ja Ilona Hiila.