Serus Median asiakkuusjohtajaksi Emmi Berlin

284-Emmi_Berlin_Nimitys

Emmi Berlin on nimitetty asiakkuusjohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Hänen vastuualueenaan on nimettyjen asiakkuuksien kokonaisvaltainen kehittäminen, digitaalisen myynnin ja markkinoinnin suunnittelu sekä sisällöntuotanto. Berlin siirtyy Serukselle Moventakselta, missä hän vastasi viestinnästä ja markkinoinnista globaalisti. Tätä ennen Berlin on toiminut Neo Industrialin ja Glastonin IR- ja viestintäpäällikkönä, Evli Pankin viestinnässä ja markkinoinnissa sekä mm. tiiminvetäjänä Kynämiehessä.

– Paluu kumppanipuolelle tuntuu yli 10 vuoden tauon jälkeen hienolta! Uskon, että minulla on paljon annettavaa asiakkaillemme, kiitos arvokkaan kokemuksen, jota olen saanut kansainvälisissä yhtiöissä – myös markkinointiviestintätoimistojen asiakkaana. Serus on nokkela, ketterä ja kasvava yritys, jonka toiminnan kehittämiseen on ilo päästä mukaan, Berlin kommentoi.