Smartphoto nordic lisää näkyvyyttä – vahvistaa tiimiään sosiaalisen median ja PR-päälliköllä

2016-08-18 12_16_02-Smartphoto nordic lisää näkyvyyttä – vahvistaa tiimiään... - smartphoto.fi

Sofie Cismas PR & Social Media Manager

Kuvatuottaja smartphoto panostaa yhä enemmän sosiaaliseen mediaan ja PR:ään rektrytoimalla Sofie Cismasin PR- ja sosiaalisen median päälliköksi.

  • Olemme merkittävässä siirtymävaiheessa, jossa tapahtuu paljon jännittävää. Muun muassa olemme juuri lanseeranneet päivitetyn, käyttäjäystävällisen (soveltuu kännykälle, iPadille jne.) kotisivun ja useita uusia tuoteluokkia, sanoo Maria Sillén Sittner, smartphoton pohjoismaiden markkinointivastaava.

Smartphoto panostaa nyt selkeästi parempaan saatavuuteen sosiaaalisessa mediassa ja aktiiivisempaan suhdetoimintaan aivan uuden toimenkuvan avulla.

  • Olemme jo pitkään näkyneet sosiaalisessa mediassa ja meillä on jo tänään vakiintuneita kanavia, työskentelemme aktiivisesti inspiroidaksemme, parantaaksemme asiakaskontakteja ja lisätäksemme asiakkaidemme osallistumista. Tähän asti on nykyinen henkilöstömme vastannut näistä tehtävistä, mikä on rajoittanut mahdollisuuksiamme. Idéoiden jakaminen ja asiakkaidemme inspiroiminen kaikesta siitä, mitä tuotteillamme voi tehdä, tulee merkitsemään yhä enemmän. Uuden toimenkuvan avulla avautuu aivan uusia mahdollisuuksia, sanoo Maria Sillén-Sittner.

Sofie Cismas on aikaisemmin toiminut vapaana toimittajana ja copywriterina suhdemarkkinointitoimistossa. Vuodesta 2013 on Sofie ollut osa smartphotoa, aiemmin sisältömarkkinoinnin & CRM:n (asiakkuudenhallinnon) asiantuntijana. Aloitimme uuden PR-panostuksemme vaivihkaa ennen kesää, kun smartphoto lähetti lehdistötiedotteita ja loi verkoston henkilökohtaisempaan viestintään. Juuri suhdetoiminta tulee nyt olemaan osa uutta panostusta.

  • Kun PR ja sosiaalinen media on omistettu omaksi toimenkuvaksi, meillä tulee olemaan paremmat edellytykset tehdä yhteistyötä uusin ja jännittävin tavoin, mahdollisuus ikuistaa/säilyttää asiakkaidemme luovuus ja aivan uudet edellytykset havainnollistaa Tee-se-itse -töiden ja inspiroivien reportaasien avulla, miten voit saada kuvistasi enemmän aikaan, sanoo Sofia Cismas.

Instagramissa, #smartinspo, kerätään jo nyt luovia ratkaisuja ja idéoita, joita asiakkaat, bloggaajat ja yhteistyökumppanit ovat luoneet.

  • #smartinspon tarkoituksena on säilyttää ja esitellä tuotteita, joita ammattilaiset, nimittäin omat asiakkaamme, ovat luoneet! Sosiaalisessa mediassa meillä on aivan eri mahdollisuudet kuin sivustoillamme mitä tulee tuotteiden esittelyyn, suoraan viestintään ja palautteeseen. Tämän haluamme hyödyntää kehittääksemme palvelujamme edelleen, jatkaa Sofie.