Lars Schulman Avauksen myyntijohtajaksi

c1492772-d500-420c-95f2-f05105a78586-main_image

Lars Schulman aloittaa Avaus Marketing Innovationsilla konsernin myyntijohtajana. Schulmanin pääasiallisena tehtävänä on Avauksen kansainvälisen myynnin johtaminen ja kehittäminen.

Avaukselle Schulman siirtyy MTV:ltä, jossa hän toimi kuluttajaliiketoiminnan johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Sitä ennen Schulman ehti toimia pitkään Microsoftilla eri tehtävissä mm. kuluttajatuotteiden myynti- ja markkinointijohtajana Suomessa. Schulman on työskennellyt koko uransa kuluttajateknologian myynnin ja markkinoinnin parissa.

Avauksen asiakasmäärät ja asiakaskoko ovat kasvaneet sekä Suomessa että Ruotsissa vuonna 2016. – Avaus lähtee nyt seuraaville markkinoille ja minun tehtävänä on varmistaa, että asiantuntijamyynti on huippulaatuista sekä nykyisille että uusille asiakkaille, sanoo Schulman.

Avaukselle Schulmanin houkuttelivat erityisesti Avauksen lupaus vauhdittaa asiakasyritystensä myyntiä datavetoisella markkinoinnilla. – Olen myyjä, joka kehittää omien asiakkaidensa myyntiä. Avauksen tarjoama uusi keinovalikoima tähän tehtävään on erittäin kattava, sanoo Schulman.

Erityisesti Avauksen nopea läpimurto Ruotsissa sai Schulmanin innostumaan. – Se on varmaan Euroopan vaativimpia markkinoita, joten nyt odotan innolla seuraavia askelia Euroopassa, kertoo Schulman.

Avaus Marketing Innovations on erikoistunut monikanavaisen markkinoinnin sisältö-, data- ja teknologiaratkaisuihin. Yhtiöllä on 115 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.