Mika Rytkönen nousee Marketing Clinic Finlandin toimitusjohtajaksi

1295033e-beb4-4fdd-91f6-a111f04a3e0c-main_image

Mika Rytkönen on nimitetty Marketing Clinic Finlandin toimitusjohtajaksi. Rytkönen nousee asemaan Unique Customer Experience -liiketoimintayksikön vetäjän paikalta. Samalla aiempi toimitusjohtaja ja yksi Marketing Clinicin perustajista Aki Hirvonen ottaa konsernissa uuden Growth Strategist -roolin.

Mika Rytkönen liittyi Marketing Clinicin riveihin elokuussa 2015. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnin johtotehtävistä muun muassa Talent Vectialta ja Capgeminilta. Rytkösen johdolla Marketing Clinic pyrkii entisestään vahvistamaan asemaansa asiakkaidensa strategisena kumppanina liiketoiminnan uudistamisessa ja reaaliaikaisten data- ja analytiikkapalvelujen hyödyntämisessä.

”Reilun vuoden aikana Mika on tehnyt meillä erinomaista työtä. Asiakkaille hän on luotettava neuvonantaja ja kollegoille innostava esimies”, Marketing Clinic Groupin toimitusjohtaja Catharina Stackelberg sanoo.

”Olen todella innoissani tästä uudesta haasteesta! Moni yritys on nyt tilanteessa, jossa markkinat, kilpailuedut ja liiketoimintamallit muuttuvat – ja jopa kuihtuvat – nopeaan tahtiin.

Strategian toteuttamisen säännöt ja tavat ovat täysin muuttuneet. Ydinliiketoiminnan nopea uudistaminen ja tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksien mallintaminen täytyy tehdä samanaikaisesti. Yritykset jotka kykenevät yhdistämään vankan strategian reaaliaikaiseen asiakas- ja markkinatietoon löytävät kasvun ja liiketoiminnan uudistamisen keinot ja menestyvät jatkossakin”, Marketing Clinic Finlandin uusi toimitusjohtajaMika Rytkönen sanoo.

Aiempi toimitusjohtaja ja yksi Marketing Clinicin perustajista Aki Hirvonen jatkaa yhtiössä avainasemassa uudessa Growth Strategist -roolissa. Tässä roolissa hän keskittyy erityisesti asiakkaiden strategioiden kehittämiseen sekä koko Marketing Clinic Partners -ryhmän kasvun rakentamiseen ja yhteistyön kehittämiseen. Marketing Clinic Partners -ryhmä on viime vuosien aikana laajentunut ja koostuu nykyään Marketing Clinicista, Okimo Clinicista ja P+SBD:stä.

”Monet yritykset tekevät tällä hetkellä vääriä asioita tehokkaasti ja jahtaavat digitaalisia kikkoja vankkojen liiketoiminnallisten tavoitteiden asettamisen kustannuksella. Me uskomme siihen, että kunnianhimoinen ja vahva strategia yhdistetään reaaliaikaiseen dataan ja toteutukseen. Näillä uusilla vastuilla ja tällä tiimillä voimme vieläkin paremmin olla mukana auttamassa asiakkaitamme tässä kehityksessä”, Stackelberg jatkaa.