HKScan keskittää Suomessa yhteen mainostoimistoon

Reputation Helsinki on valittu HKScan Finlandin yhteistyökumppaniksi. Yhteistyö käsittää HKScanin molemmat suuret brändit HK:n ja Kariniemen. Aiemmin Reputation on toiminut Kariniemen mainostoimistona.

”Molemmat isot brändimme vahvistuvat edelleen itsenäisesti, mutta markkinoinnin  toimintamallien muutos ja siirtyminen kampanjoiden lisäksi päivittäiseen vuorovaikutukseen ihmisten kanssa, vaativat myös entistä läheisempää yhteistyötä kumppaneiden kesken”, sanoo markkinointijohtaja Mikko Järvinen HKScan Finlandista.

Järvisen mukaan HKScan Finland on saavuttanut hyviä tuloksia tavoitteellisessa yhteistyössä mediatoimisto Dagmarin kanssa.

”Odotuksemme on nyt, että kolmikantayhteistyössä Reputationin ja Dagmarin kanssa saavutamme vielä enemmän. Tuoteviestinnän olemme keskittäneet viestintätoimisto Rianno Communications Oy:lle”, toteaa Järvinen.

Reputation Helsingin vahvoja ydinosaamisalueita ovat ruoka ja hyvinvointi.

”Ruoka on Suomen tulevaisuuden menestystekijöitä. Toimistossamme on innostunut joukko luovia ammattilaisia, joiden intohimona on viedä eteenpäin HK:n ja Kariniemen kaltaisia innostavia ruokabrändejä”, kertoo strategiajohtaja Marja-Liisa Pollari Reputation Helsingistä.