Oman Ajan Anna-Liisa Hämäläinen Koti ja keittiö -lehden päätoimittajaksi

a52f0580747d84ad_400x400ar

Koti ja keittiö -lehden päätoimittajaksi on nimitetty Oma Aika -lehden päätoimittaja, YTM Anna-Liisa Hämäläinen. Nimityksen myötä Hämäläinen luotsaa kumpaakin lehteä lokakuun alusta lähtien.

Hämäläinen on tehnyt pitkän uran aikakauslehtien parissa ja on työskennellyt erilaisissa journalistisissa tehtävissä muun muassa Seurassa, Annassa, Kodin Kuvalehdessä ja Yhteishyvässä. Aller Mediaan Hämäläinen tuli vuonna 1996, kun Koti ja keittiö perustettiin. Koti ja keittiön päätoimittajana hän toimi 1997–2012 . Vuonna 2013 hän siirtyi uuden Oma Aika -lehden päätoimittajaksi.

Koti ja keittiö -lehden nykyinen päätoimittaja Jutta Ylä-Mononen siirtyy uusiin haasteisiin suomalaisen designin pariin.

”Koti ja keittiöstä on 20 vuoden aikana tullut merkittävä lifestyle-aikakausbrändi. Sen kestävä, aidosti suomalainen linja puhuttelee vahvasti sisustuksen ja ruoan ystäviä. Koti ja keittiö yhdistää kauneuden ja käytännöllisyyden. Se inspiroi ja palvelee lukijaansa. On mielenkiintoista palata myös lifestyle-foorumille”, Hämäläinen kertoo.

”Oma Aika ja Koti ja keittiö ovat molemmat minulle rakkaita. Olen ollut mukana suunnittelemassa ja kehittämässä kumpaakin konseptia. Niin Oma Aika kuin Koti ja keittiökin ovat lukijoiden arvostamia ja haluttuja brändejä.”