Tekesiltä rahoitus Rapportille

Rapport Journalismi Oy haki keväällä Tekesiltä rahoitusta liiketoiminnan ja palvelun uudistamiseen. Tekes myönsi rahoituksen koko haetulle 67 000 euron projektille “Rapport – journalismin uusi mahdollisuus”. Tekesin mukaan projekti luo edellytyksiä mobiilialustan kehitykselle ja kansainvälisen liiketoiminnan käynnistämiselle.

Tekes perustelee päätöstään sillä, että se edistää media-alan rakennemuutosta ja tukee uuden, kansainvälisesti kilpailukykyisen ratkaisukonseptin luomista ja kehittämistä digitaalisessa toimintaympäristössä.

“Syksyn aikana paneudumme journalismin ja sen rahoituksen tulevaisuuteen toden teolla. Tulokset tulevat yllättämään monet. Palvelusta julkaistaan täysin uusi versio, joka hyödyntää mobiilialustojen ja pelillistämisen parhaita puolia. Uudesta konseptista on iloa niin laatujournalismista kiinnostuneille lukijoille kuin ammattitoimittajille”, visioi Rapportin operatiivinen johtaja Jari Järvenpää.