Joukkorahoituspalvelu Invesdor valitsi Cisionin mediasuhdekumppanikseen

Kasvuyrityksille joukkorahoituspalveluita tarjoava suomalainen Invesdor on valinnut mediasuhdekumppanikseen Cisionin. Yhteistyösopimuksen myötä Cision vastaa Invesdorin tiedotteiden jakamisesta kansainväliselle medialle.

Syyskuun alussa voimaan tullut joukkorahoituslaki keventää sijoitusmuotoisen joukkorahoituksen lainsäädäntöä Suomessa. Suomen lisäksi Invesdor jatkaa myös kansainvälistä toimintaansa Euroopan laajuisella toimiluvalla.

”Invesdorin tulevaisuus on perustamisesta saakka ollut kansainvälinen”, kommentoi Invesdorin toimitusjohtaja Lasse Mäkelä. “Toimintamme laajennuttua Isoon-Britanniaan, Norjaan ja Tanskaan tarvitsimme kansainvälisen mediasuhdekumppanin, ja Cision osoittautui tähän parhaaksi vaihtoehdoksi.”

Cision on maailman suurin tiedotejakelija ja Suomessakin yhtiö on kasvanut alkuvuoden aikana 50 %.

Olemme myös monelle suomalaiselle born global ja startup –yritykselle merkittävä kumppani medianäkyvyyden kehittämisessä uusilla markkinoilla , kommentoi Cisionin maajohtaja Arttu Sipilä.  – Invesdor vahvistaa asemaamme suomalaisten, maailmalle tähtäävien teknologiayhtiöiden keskuudessa.