Terhi Kivinen Oriola-KD-konsernin viestintäjohtajaksi

2016-09-07 12_35_47-Terhi Kivinen Oriola-KD-konsernin viestintäjohtajaksi - Oriola

Terhi Kivinen (VTM) on nimitetty Oriola-KD-konsernin viestintäjohtajaksi 26.9.2016 alkaen. Kivisen vastuulla on konsernin sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä yhteiskuntasuhteet ja brändin kehittäminen.

Kivinen siirtyy Oriolaan Pihlajalinna Oyj:stä, jossa hän on vastannut konsernin viestinnästä, markkinoinnista ja sijoittajasuhteista. Kivisellä on pitkä kokemus lääkealalta ja lääkejakelumarkkinasta. Hän on aikaisemmin toiminut useita vuosia mm. Tamro-konsernin, Tamro Suomen ja PHOENIX -konsernin sekä GlaxoSmithKlinen palveluksessa viestinnän, markkinoinnin ja yritysvastuun johtotehtävissä.

“Olen hyvin innoissani uusista haasteista Oriola-KD-konsernissa. Yhtiössä on erinomainen, osaava tiimi ja on todella hienoa päästä tekemään yhdessä töitä”, sanoo Terhi Kivinen.

“Terhi Kivisen kokemus lääketeollisuudesta ja terveydenhuollosta luo erinomaiset lähtökohdat kehittää viestintää ja yhteiskuntasuhteita Oriola-KD:ssa ja toivotankin Terhin lämpimästi tervetulleeksi taloon”, toteaa Oriola-KD:n toimitusjohtaja Eero Hautaniemi.