PÄIVI PALTOLA ON NIMITETTY MARIMEKON MARKKINOINTIJOHTAJAKSI

Kauppatieteiden maisteri Päivi Paltola on nimitetty Marimekon markkinointijohtajaksi (CMO) ja johtoryhmän jäseneksi 30.1.2017 alkaen.

Päivi Paltola työskentelee tällä hetkellä kuluttajatuoteyhtiö Fiskars Oyj:ssä Scandinavian Living -liiketoimintayksikön vetäjänä vastaten brändeistä Iittala, Royal Copenhagen, Arabia ja Rörstrand sekä globaalisti omien myymälöiden ja verkkokaupan konseptin kehittämisestä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa kosmetiikkayritys Lumenen brändijohtajana ja tuoteryhmävastaavana. Hän on myös Designmuseon säätiön hallituksen jäsen.

“Päivi Paltolalla on vahva kokemus kansainvälisestä monikanavaisesta vähittäiskaupasta ja markkinoinnista sekä suomalaisten kuluttajabrändien kansainvälistämisestä. Suuntaamme markkinointiamme tukemaan entistä paremmin Marimekon globaalia vähittäismyyntivetoista liiketoimintaa kansainvälisen bränditunnettuuden kasvattamisen ohella. Uskon, että Päivin kokemus hyödyttää meitä tässä työssä, ja on hienoa saada hänen kaltaisensa monipuolinen osaaja vetämään markkinointiamme ja kehittämään sitä uudelle tasolle”, sanoo Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko.