Jääkiekon SM-liiga valitsi Fonectan mediamyynnin kumppaniksi

Jääkiekon SM-liiga Oy on valinnut Liiga.fi-sivuston mediamyyntikumppaniksi Fonectan yksinoikeudella. Fonecta myy mainonnan Liiga.fi-sivustolle ja kehittää mainosratkaisuja, kuten natiivimainontaa, yhteistyössä Liigan kanssa.

Suosittu urheilusivusto Liiga.fi tavoittaa 350 000 suomalaista joka viikko.

“Valtaosa sivuston käyttäjistä on hyvin uskollisia kävijöitä, 25–44-vuotiaita miehiä Suomen suurimmista kaupungeista. Yhteistyömme auttaa mainostajia tavoittamaan kiinnostavan ja aktiivisen yhteisön”, kertoo kehitysjohtaja Mikko Ketola Fonectalta.

Liiga on maan ylivoimaisesti seuratuimman urheilulajin ykköstuote. Liigassa pelaa 15 joukkuetta, jotka taistelevat Suomen mestarille myönnettävästä Kanada-maljasta. Kaudella 2015–2016 Liigan runkosarjaa seurasi paikan päällä yhteensä 1 912 403 katsojaa. Pudotuspelien kokonaisyleisömäärä nousi ennätystasolle, lähes 285 000 katsojaan. Syyskuussa alkava runkosarja sisältää yhteensä 450 ottelua. Liigakausi huipentuu maaliskuussa käynnistyviin huippujännittäviin pudotuspeleihin. Suomen mestari on selvillä huhtikuussa.

“Suurimmille mainostajille olemme tuttu, turvallinen ja paras valinta urheilun ystävien tavoittamiseen. Valitsimme Fonectan kumppaniksemme Liiga.fi-sivuston mainontaan, koska haluamme tavoittaa tehokkaammin myös pienemmät ja paikallisesta mainostamisesta kiinnostuneet tahot”, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi sanoo.

Tyypillinen Liiga.fi-sivuston käyttäjä on 25–44-vuotias suomalainen mies. 80 prosenttia kävijöistä vierailee sivuilla useamman kerran viikossa.