Santander kirkastaa brändimielikuvaansa i2:n kanssa

11693905_1656374704633739_6847324496558807431_n

Santander on valinnut i2:n uudeksi markkinointiviestintäkumppanikseen. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että mielikuva Santanderista vastaa talossa tapahtuvaa voimakasta uudistumista.

– Brändimme tunnetaan kohtalaisen hyvin, mutta harva tietää mihin kaikkeen yllämme, kertoo Santanderin johtaja Hannu Heliö.

– Teemme itse isolla sydämellä töitä mielikuvan kirkastamiseksi, mutta halusimme työhön myös uuden kumppanin. i2:n osaamisen laajuus, syvyys ja koko toimintamalli yllättivät meidät. Ideat osuivat erinomaisesti yksiin ajatustemme kanssa.

Myös i2:n toimitusjohtaja Ari Rauhala on mielissään yhteistyöstä:

– Santander on toimintansa ja asiakaskuntansa laajuuden ansiosta ainutlaatuinen yritys Suomessa. Tämän kokonaisuuden saattaminen uudelle aikakaudelle on innostavaa. Santanderilaisille on kyky ajatella toisin ja laittaa siinä sivussa myös meidät koville.