Messukeskus valitsi Planex Oy:n pääyhteistyökumppaniksi tuottamaan laadukkaampia asiakaskokemuksia

33a07c42-455a-4c08-bdce-cdc7457ee644-main_image

Messukeskus Helsinki ja Planex Oy tiivistävät yhteistyötään tuottaakseen Messukeskuksen asiakkaille yhä vaikuttavampia asiakaskokemuksia ja -kohtaamisia. Planex täydentää sisällöntuotanto-osaamisella palvelukokonaisuutta, jonka Messukeskus ja sen tytäryhtiöt tarjoavat yritysasiakkaille ja tapahtumajärjestäjille.

Vaikuttaviin brändikohtaamisiin erikoistuneen Planexin kokemus konseptisuunnittelusta ja sisällöntuotannosta täydentää Messukeskuksen ja sen tytäryhtiöiden laajaa tarjontaa. Jatkossa asiakkaat saavat Messukeskuksen kautta yhdeltä luukultakokonaisvaltaisempaa palvelua tapahtumien toteuttamiseen, ideasta luovaan konseptiin ja visuaalisesta tuotannosta valmiiksi tuotteeksi.

– Onnistuneeseen tapahtumaan tarvitaan laadukkaat ja monimuotoisettilat, tekniikka, tarjoilut ja palveluosaaminen. Tapahtuma kasvaa vaikuttavaksi elämykseksi kuitenkin vasta sisällön myötä, ja tässä Planexin osaaminen täydentää omaa osaamistamme, Messukeskuksen palvelu- ja tuotantojohtaja Mika Vakkilainen kertoo.

– Yhdessä pystymme tuottamaan tehokkaammin ja kattavammin sellaisia elämyksiä, jotka auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Yhteistyöstämme hyötyvät niin messuille osallistuvat yritykset kuin yhtiökokousten, kongressien, juhlien ja muiden tapahtumien järjestäjät.

Messukeskuksen tytäryhtiö SVV tuottaa laadukkaita av-palveluja asiakkaille myös kansainvälisesti, joten yhteistyön odotetaan tuovan sopimuskumppaneille uutta liiketoimintaa myös Messukeskuksen ulkopuolella. Yhteistyösopimus astuu voimaan 23.9.2016.

Planex toimii Messukeskuksen luovana tuotantoyksikkönä 26 vuoden kansainvälisen markkinointisuunnittelun ja -tuotannon kokemuksella.

– Yritysasiakkaat saavat Planexilta nykyaikaista markkinointipalvelua entistä helpommin ja Messukeskuksen 1,3 miljoonalle vuotuiselle kävijälle yhteistyö tulee näkymään entistä laadukkaampana asiakaskokemuksena, sanoo Planex Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Kaltala.