Anne Årneby on nimitetty Nordic Morningin toimitusjohtajaksi

1f0e6323-d8b1-4681-bfdf-a9f2493f3cfe-main_image

Anne Årnebyllä on MBA-tutkinto Linköpingin yliopistosta. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus strategisesta brändien ja liiketoiminnan kehittämisen johtamisesta. Viimeiset kaksi vuotta Anne on toiminut Euroopan johtavan data- ja analytiikkayritys Bisnoden markkinointijohtajana. Bisnode on älykkään datan edelläkävijä, joka auttaa asiakkaitaan tekemään älykkäitä päätöksiä. Ennen Bisnodea Anne oli Tukholmassa ja Shanghaissa toimivan strategisen bränditoimisto Rewirin toimitusjohtaja. Anne on ollut Nordic Morningin hallituksen jäsen vuodesta 2015 lähtien. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 12.1.2017.

”Anne Årnebyllä on vankka kokemus, ja hän ymmärtää erinomaisesti markkinaa ja sen kehitystä. Hallituksen jäsenenä Anne on ollut mukana Nordic Morningin muutoksessa jo lähes kaksi vuotta, ja hän tuntee liiketoimintamme perusteellisesti. Anne on ollut avainroolissa Nordic Morningin strategisen suunnan määrittelyssä. Hänellä on vahva liiketoiminnan ja johtamisen tausta, ja olen vakuuttunut siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat kyvyt johtaa Nordic Morningia kohti visiotaan”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Per Sjödell.

Nordic Morningin toimitusjohtajana 11 vuotta toiminut Timo Lepistö lopettaa konsernin palveluksessa siirtymävaiheen jälkeen helmikuun 2017 lopussa.

”Nordic Morningin digitaalisen perustan rakentaminen lukuisine yrityskauppoineen saatiin päätökseen viime keväänä, jolloin ostimme datan hallintaan erikoistuneen CountQuestin. Konsernissa on nyt nopeasti kasvavia ydinliiketoimintoja, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä markkinoinnin teknologioiden, digitaalisen transformaation ja sisällöntuotannon alueilla. Konsernin seuraava kehitysvaihe tulee olemaan erittäin kiinnostava. Tämä on täydellinen ajoitus uudelle näkemykselle ja osaamiselle Nordic Morningin johtamisessa”, Timo sanoo.

”Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Nordic Morning on kehittänyt vahvan perustan datavetoisen markkinoinnin kehittämiselle. Dataan perustuva työskentely vaikuttaa kaikenlaisiin yrityksiin, ja se vaatii uudenlaisia työn tekemisen tapoja. Yritysten on oltava aidosti asiakaslähtöisiä. Asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen edellyttää laaja-alaista asiantuntemusta ja yhteistyötä. Tavoitteeni on sitouttaa sekä asiakkaat että lahjakkaat työntekijämme tähän muutokseen ja sen aikaansaamiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin”, Anne Årneby sanoo.