Taru Jussila Suomen Yrittäjien viestintäjohtajaksi

69862677-5252-4299-a552-dacd0620f83a-main_image

Suomen Yrittäjien viestintäjohtajaksi on nimitetty yhteiskuntatieteiden maisteri Taru Jussila, 42. Hän aloittaa Suomen Yrittäjissä 8.12.

Jussila siirtyy Yrittäjiin Elisalta johtajan tehtävästä. Hänen vastuullaan Elisassa on ollut sisäinen ja ulkoinen viestintä. Jussila on toiminut aiemmin mm. yrittäjänä Tositaru Oy:ssä sekä uutispäällikkönä, tuottajana ja toimittajana Iltalehdessä. Hänellä on myös työkokemusta Euroopan komissiosta ja ulkoministeriöstä.

Jussila toimii viestintäjohtajan tehtävän lisäksi Suomen Yrittäjien omistaman Sypoint Oy:n toimitusjohtajana sekä Yrittäjäsanomien ja Yrittäjä-lehden päätoimittajana. Sypoint Oy:n toimitusjohtajuus on määräaikainen kesään 2019, jolloin varatoimitusjohtaja Anssi Kujalan toimivapaus päättyy. Sypoint kustantaa lehtiä, verkkopalveluita ja kirjoja, järjestää tapahtumia ja koulutusta sekä myy palkitsemistuotteita.

– Olen todella iloinen, että saamme johtoryhmäämme Tarun kaltaisen ammattilaisen, jolla on vahvat näytöt ja monipuolinen kokemus viestinnästä, uuden kehittämisestä, digitaalisesta toiminnasta, verkkopalveluiden ja lehtien tekemisestä ja uudistamisesta sekä yrittäjyydestä. Taru on rohkea uudistaja, ja yrittäjäjärjestö tarvitsee rohkeita uudistuksia, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

– On mahtavaa olla mukana varmistamassa, että meillä Suomessa on parhaat mahdolliset olosuhteet yrittäjyydelle. Vahvat yrittäjät ja yritykset ovat koko Suomen etu – ja selkäranka. Suomen Yrittäjät on ainutlaatuinen yrittäjien verkosto, josta löytyy tukea sekä startupeille että pitkään yritysmaailmassa toimineille. Maailmamme muuttuu muun muassa digitalisaation myötä niin kovaa vauhtia, että yhteiseen hiileen kannattaa puhaltaa, Taru Jussila toteaa.