Heidi Ekdahl STT Viestintäpalveluiden liiketoimintapäälliköksi

79d988de-d305-475d-9768-44d345b83583-main_image

Heidi Ekdahl STT Viestintäpalvelut

YTM Heidi Ekdahl on nimitetty STT Viestintäpalveluiden liiketoimintapäälliköksi 1.11.2016 alkaen.

Ekdahl on monipuolinen mediaviestinnän osaaja, joka on aiemmin toiminut STT:ssä mm. media-analyytikkona, tuottajana ja uutistoimittajana. Tällä hetkellä Ekdahl viimeistelee MBA-tutkintoaan Aalto EE:ssä.

Tiedotejakelupalvelustaan tunnettu STT Viestintäpalvelut tulee Ekdahlin johdolla jatkossa keskittymään entistä vahvemmin viestinnän suunnittelun ja ennakoinnin asiantuntijapalveluihin.

”Tarjoamme yrityksille ja organisaatiolle näkemystä viestinnän tueksi viestinnän ennakoinnissa, suunnittelussa ja näkyvyyden lisäämisessä. Tuomme lähiaikoina markkinoille palvelun, joka auttaa viestinnän oikeassa ajoituksessa”, Ekdahl sanoo.

Ekdahl luottaa tiedotejakelun asemaan osana tehokasta mediaviestintää.

”Hyvin tehdyllä ja oikein ajoitetulla tiedotteella on entistä paremmat mahdollisuudet ylittää uutiskynnys. Me autamme asiakkaitamme tunnistamaan ne seikat, jotka näkyvyyden saavuttamiseksi ovat keskeisiä”.

Ekdahlin edeltäjä Mika Roman siirtyi Retriever Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi.