Fox Networks Group Europe and Africa on nimittänyt Pohjoismaihin uuden toimitusjohtajan

Fox Networks Group Europe and Africa on nimittänyt Hans van Rijnin Fox Networks Groupin Pohjoismaiden alueen toimitusjohtajaksi.

Hans van Rijn on nimitetty Pohjoismaiden Fox Networks Groupin (FNG) toimitusjohtajaksi ja hän tulee vastaamaan Fox Networks Groupin ja National Geographic Partnersin strategisesta ja operatiivisesta toiminnasta Pohjoismaissa. Van Rijn aloittaa uudessa tehtävässään 31.12.2016 toimipaikkanaan Kööpenhamina ja hän raportoi Adam Theilerille, Fox Networks Group Europe and African Executive Vice Presidentille.

”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni Foxin palveluksessa ja ryhdyn mielelläni kehittämään yhdessä alueen sidosryhmien kanssa yrityksen luovaa ja uraauurtavaa sisältöä palvellaksemme katsojia, mainostajia sekä palveluntarjoajia entistä paremmin”, kommentoi Hans van Rijn.

Van Rijn on aiemmin työskennellyt globaalin strategian ja liiketoiminnan kehityksen varatoimitusjohtajana Discovery Networks International -konserniin kuuluvassa DNI Digital Mediassa. Roolissaan hän vastasi DNI:n digitaalisesta kehityksestä vahvistaen brändin kasvustrategiaa. Tätä ennen van Rijn on työskennellyt esimiestehtävissä SBS Broadcastingissa sekä saksalaisessa ProSieben -mediakonsernissa.

Pohjoismaiden Fox Networks Group toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja yritykseen kuuluvat maksu-tv-kanavat ja maksuttomat kanavat FOX, National Geographic, NatGeo People, NatGeo Wild ja Baby TV. FNG Europe and Africa toimii 52 eri maassa ja konsernin 151 kanavalla on Euroopan ja Afrikan alueella yli 250 miljoonaa katsojaa, eli 40 % alueen väestöstä. Fox Networks Group Europe and Africa on alueensa viihteen, asiaohjelmien ja urheilun markkinajohtaja.