Mynewsdesk vahvisti Suomen myyntitiimiään

s4xfg0zfm2b611xfyadu

Mynewsdesk jatkaa kasvuaan Suomessa. Myyntitiimissä aloitti vahva viestintäpalveluiden osaaja.

Timo Hämäläinen on nimitetty Senior Sales Consultant -tehtävään Mynewsdeskin Suomen-myyntiorganisaatioon. Hän on työskennellyt 15 vuoden ajan markkinoinnin vastuutehtävissä mm. Sanoma-konsernissa, Baswaressa sekä Fonectalla. Timolla on laaja kokemus viestinnän ja markkinoinnin palveluiden tavoitteellisesta hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

– On todella hienoa palata takaisin viestintäpalvelujen pariin. Mynewsdeskillä on Suomessa asiantunteva ja kokenut tiimi palvelemassa asiakkaitamme sekä koko viestinnän workflow’ta tehostava, kansainvälisesti skaalautuva teknologia. Oma kokemukseni viestinnästä, markkinoinnista sekä teknologian hyödyntämisestä näkyvyyden kasvattamisessa toimii asiakkaidemme eduksi, sanoo Timo Hämäläinen.