Grapevine nappasi Satu Apukan

satu_apukka

Satu Apukka aloitti Grapevine Mediassa 1. maaliskuuta.

Sisältö- ja sometoimisto Grapevinen myyntijohtajana on aloittanut Satu Apukka.

Apukka on aiemmin toiminut mm. myyntijohtajana Pohjoismaiden suurimmassa Youtube-verkostossa, United Screensissä. Hän on myös IAB Finlandin tubettajat-ryhmän puheenjohtaja ja vahvasti mukana saman järjestön Social Media -ryhmässä. Apukalla on yli 10 vuoden kokemus vaativista myyntitehtävistä ja hän esiintyy säännöllisesti paitsi erilaisissa digitaaliseen mediaan liittyvissä tilaisuuksissa myös omalla YouTube-kanavallaan.

Apukka on rakentanut United Screensin Suomen toiminnot alusta alkaen ja Suomi-tiimin vetäjänä tuplannut liikevaihdon ja luonut toimivat prosessit suomalaisen markkinointiyhteisön ja tubettajien välille. Satu on työskennellyt mm. Samsungin, Lumenen, Reebokin ja YLEn kanssa.

Grapevinen toimitusjohtaja Marika Siniaalto kertoo, että Apukalla on juuri oikeanlainen tämän päivän näköalapaikan tuoma toimialatuntemus, mikä mahdollistaa Grapevinen asiakkaille aidosti hyödylliset ja tulokselliset ratkaisut.

Apukan liiketoiminnallisten haasteiden hyvä ymmärrys on ratkaisevassa asemassa asiakassuhteen aloittamisen ja kehittämisen kannalta.

”Meitä ilahdutti hänen positiivinen ja eteenpäin vievä asenteensa sekä vankkumaton asiantuntemuksensa. Tiimimme kehittyy ja kasvaa entisestään Satun ammatillisen osaamisen ja tekemisen meiningin kautta.”