Terhi Koipijärvi Metsähallituksen uudeksi viestintäjohtajaksi

terhi_koipijarvi_kesakuu2017

Metsänhoitaja Terhi Koipijärvi on valittu Metsähallituksen viestintäjohtajaksi. Hän siirtyy tehtävään Stora Enson Oyj:stä. Koipijärvellä on pitkä kokemus metsäsektorin eri johtotehtävistä ja vastuullisuustyön johtamisesta sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ennen Stora Ensoon siirtymistään Koipijärvi on työskennellyt mm. Metsä Groupissa (silloisessa Metsäliitossa) sekä Suomen Metsäyhdistyksessä.

Vuoden metsänhoitajaksi vuonna 2011 valittu Koipijärvi ottaa uuden työn vastaan innostuneena.
-Metsähallituksen uusi rakenne ja strategia luovat mainion pohjan kehittää siitä entistäkin merkittävämpi luonnonvarojen hoitaja ja käyttäjä. Metsähallituksella tulee olemaan merkittävä rooli Suomen siirtyessä kohti kestävää biotaloutta. Haluan olla mukana tuota tulevaisuutta rakentamassa yhdessä Metsähallituksen osaavan henkilöstön kanssa, sanoo Terhi Koipijärvi.

Terhi Koipijärvi aloittaa työnsä  Metsähallituksessa 1.9.2017.  Hänen edeltäjänsä Juha Mäkinen siirtyi keväällä Euroopan valtion metsiä edustavan EUSTAFOR:in (European State Forests Association) viestintäjohtajaksi.