Tuomas Pättö A-lehtien digijohtajaksi

tuomas-patto

A-lehtien digijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 14. elokuuta alkaen Tuomas Pättö, joka siirtyy A-lehtiin Tee To Green Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä.

”Olen iloinen, että saamme Tuomaksen joukkoomme. Tuomaksella on kokemusta ja näyttöä innovatiivisesta digitaalisten kuluttajapalveluiden rakentamisesta ja organisaation digitaalisen osaamisen kehittämisestä. Digijohtajan rooli A-lehdissä on uusi, ja Tuomaksen päätehtävänä on johtaa uusien ja nykyisten digitaalisten liiketoimintojen rakentamista ja kehittämistä”, A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Kaisa Ala-Laurila kertoo.

”Meillä on upeita kasvavia digitaalisia palveluita ja elinvoimaisia printtituotteita, ja pyrimme siihen, että koko organisaatiomme toimintamallit ja osaaminen kehittyvät, jotta pystymme jatkuvasti parantamaan kilpailukykyämme nopeasti uudistuvassa ympäristössä. Digijohtajan tärkeä tehtävä on tukea koko organisaation uudistumista”, Ala-Laurila jatkaa.

”On mahtavaa päästä mukaan kehittämään A-lehtien digitaalista liiketoimintaa. Yhtiössä on jo valmiiksi paljon palvelukehityksen osaamista ja näkemystä, sekä paljon hyviä ja tunnettuja mediabrändejä. Tavoitteeni on oman osaamiseni avulla tuoda tähän lisää vahvistusta”, Tuomas Pättö sanoo.