VV-Auto parkkeerasi mediatoimisto Toiseen

ad2f89617dc9c3cf_800x800ar

VV-Auto Group Oy on siirtänyt kaikkien edustamiensa automerkkien mediatoimistotilit ToinenPHD:lle. Kokonaisuudesta muodostuu yksi Toisen kaikkien aikojen merkittävimmistä asiakkuuksista. VV-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. VV-Auto on markkinajohtaja Suomessa.

”Dataohjautuvuuden ja erilaisten markkinointiteknologioiden merkitys kasvaa automarkkinoinnissa. Myös perinteisellä markkinoinnilla on edelleen suuri rooli, jossa haasteita asettavat laajat ja edelleen kasvavat mallistot sekä yhä pienempien kohdesegmenttien tavoittaminen erilaisissa medioissa. Haluamme pysyä kiristyvässä kilpailussa jatkossakin eturivissä ja se vaatii huipputuotteiden markkinointiin huippukumppanit”, sanoo uusien liiketoimintojen kehityksestä ja markkinoinnista vastaava johtajaHeikki Ahdekivi VV-Autosta. ”Lisäksi toimimalla yhden kumppanin kanssa kaikkien brändiemme osalta saamme lisää tehokkuutta toimintaamme”, jatkaa Ahdekivi. 

Kyseessä on yksi suomalaisen markkinointikentän suurimpia asiakassiirtoja vuosiin. Mediatoimistoyhteistyö pitää sisällään VV-Auton henkilöautomerkit Volkswagen, Audi, SEAT ja Porsche sekä Volkswagenin hyötyajoneuvot, MAN kuorma-autot, sekä vähittäiskauppayhtiöt VV-Autotalot ja Caara.

”VV-Auto on erittäin kiehtova asiakas. Autoala muuttuu hurjaa vauhtia, aivan kuten markkinointiviestinnässä vaikuttamisen keinotkin. Meille tämä kokonaisuus on erinomaisen kiehtova haaste. Toinen on muuttujan mediatoimisto”, sanoo ToinenPHD:n toimitusjohtaja Sanna Myller.