5 perhetyön järjestöä saa Veikkauksen mainospaikat vieraspaidoissa

paidat-1

Viisi perhetyön järjestöä saa käyttöönsä Jokereiden pelipaidassa olevan Veikkauksen mainospaikan vieraspeleissä kaudella 2017-2018.

Veikkaus ja Jokerit aloittavat yhteistyön viiden merkittävän lapsi- ja perhetyötä tekevän järjestön kanssa. Jokerit on valinnut Veikkauksen tuottoa saavista toimijoista mukaan yhteistyöhön Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Punaisen Ristin, Helsingin ensikodin, Aseman Lapset ry:n sekä Hope ry:n. Jokaisella järjestöllä on joukkueessa 5 kummipelaajaa, ja järjestöjen logot näkyvät kummipelaajien pelipaidoissa vierasotteluissa. Kotiotteluissa Jokereiden vieraana on järjestöjen kohderyhmiä ja toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia kannustamassa ja tutustumassa lajiin.

-Lasten ja nuorten hyvinvointi ja urheilukasvatus ovat olleet Jokereiden ytimessä jo 50 vuotta, aina seuran perustamisesta lähtien. Lapset ja nuoret ovat edelleen huippujääkiekon ohella toimintamme keskiössä. Jokereiden junioreissa lapsi opetetaan lajin perustaitoihin, terveisiin elämäntapoihin, toiset huomioivaan ryhmätoimintaan sekä tarjotaan mahdollisuus tasapainoiseen kasvuun osana urheilujoukkuetta. Jääkiekko on hyvä harrastus, mutta vain jäävuoren huippu, sillä vain osa lapsista ja nuorista voi olla mukana urheilutoiminnassamme. Siksi Jokerit kumppaneineen haluavat tukea vapaaehtoisvoimin toimivia järjestöjä heidän tärkeässä työssään lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta, Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen taustoittaa.

-Olemme erittäin otettuja siitä, että meidät pyydettiin mukaan. Urheilu on tunnetta ja lätkä on joukkuelaji. Aseman Lapsissa pyrimme tekemään työtä joukkueena, ja tunteita kohtaamme joka päivä, sekä surua että iloa. Yhteistyön kautta meillä on oiva mahdollisuus puhua siitä, mitä joukkuetyöllä saadaan aikaan, kertoo Aseman lapset ry:n toiminnanjohtaja Christian Wentzel.

Veikkauksen tuotosta ohjautuu merkittävä osuus niin suomalaiselle jääkiekkoilulle kuin sosiaali- ja terveysalan järjestöille.

-On hienoa yhdistää jääkiekkoa ja lapsityön järjestöjä tällä tavoin. Pystymme tarjoamaan elämyksiä ja urheilun riemua järjestöjen toiminnassa mukana oleville sekä tuomaan esille sitä merkittävää inhimillistä työtä, jota järjestöissä joka päivä tehdään, sanoo Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.

Veikkaus on Helsingin Jokereiden pääyhteistyökumppani vuosina 2017-19. Veikkauksen sponsorointi on pitkäjänteistä, vastikkeellista ja liiketoimintaa edistävää yhteistyötä.