Vilja Perttola Booky Groupin viestintäjohtajaksi

e610209_b8ea28d3440c5d2887efcda2a39a7ea5

FM Vilja Perttola on nimitetty Booky Groupin viestintäjohtajaksi 1.10.2017 alkaen. Perttola vastaa tehtävässään Booky.fi Oy:n ja BTJ Finland Oy:n muodostaman konsernin markkinoinnista ja viestinnästä.

Vilja Perttola on työskennellyt kirja-alalla pitkään, viimeksi Bonnier Kirjat Oy:n viestintäpäällikkönä. Aikaisemmin hän on toiminut Bazar Kustannuksen viestintäpäällikkönä ja Suomen Messut Osuuskunnan tiedottajana vastuullaan muun muassa Helsingin kirjamessujen viestintä ja markkinointi.

”BTJ :n ja Bookyn toiminta yltää kuluttajamarkkinoilta julkisiin hankintoihin. Yhdessä yritykset ovat merkittävä toimija kirja-alalla. On hienoa saada joukkoomme kokenut viestinnän ammattilainen tukemaan voimakkaasti kasvavaa liiketoimintaamme”, toteaa Booky Groupin pääomistaja Antti Ypyä.

”Olen iloinen päästessäni työskentelemään kirjojen ja lukemisen parissa näin monipuolisessa työympäristössä. Kirjat ovat olleet aina lähellä sydäntäni, ja minua ilahduttaa konsernin missio kirjojen ja tiedon tuomisesta kaikkien saataville. Se on myös minun intohimoni”, kertoo Perttola.

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Suomen suurimman verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita.

BTJ Finland Oy on yleisten kirjastojen aineistonvälityksen markkinajohtaja. Yritykseen kuuluvat myös kirjastotarvikkeita ja -kalusteita myyvä BTJ Pro sekä kirjakustantamo Avain. Lisäksi BTJ välittää koulukirjoja peruskouluille. Suomen Kirjastoseura omistaa yrityksestä 10 prosenttia.