Raila Lassilasta Redlandin uusi toimitusjohtaja

e0f08acf-6e2a-4738-a872-3f154e0545fa-w_960

Raila Lassila luotsaa jatkossa Redlandin kasvua.

Markkinointiviestintä- ja digitoimisto Redland on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen 2. lokakuuta alkaen KTM Raila Lassilan.

Lassila on ollut osakkaana ja asiakkuusjohtajana Redlandissa vuodesta 2012 lähtien. Nykyinen toimitusjohtaja ja Redlandin perustajaosakas Simo Vunnelikeskittyy jatkossa asiakastyöhön markkinointi- ja bränditiimin vetäjänä sekä Redlandin markkinointi- ja strategiatehtäviin hallituksen puheenjohtajana.

Kohti kasvua

Lassila aikoo keskittyä tehtävässään Redlandin kasvun tukemiseen ja mahdollisten kasvukipujen ennaltaehkäisyyn ja ratkomiseen. Väistyvällä toimitusjohtajalla ja pääosakkaalla Simo Vunnelilla on vahva luotto Lassilaan.

– Raila on äärimmäisen tehokas ja järjestelmällinen asioiden edistäjä. Häneen luottavat jo valmiiksi niin redlanderit kuin asiakkaamme. Saimme ajoituksen osumaan loistavasti yhteen Railan äitiyslomalta paluun ja yritysjohtamisen lisäopintojen kanssa. Railan energialla uskon tavoitteemme onnellisimmasta henkilökunnasta ja tyytyväisimmistä asiakkaista saavutettavan etuajassa. Kasvumme syntynee jatkossakin luonnollisena sivutuotteena näitä tavoitteita edistettäessä.

Menestyksen takaavat onnelliset tekijät ja tyytyväiset asiakkaat

Redlandin kasvutahti on ollut viime vuosina vakaata ja tulosta on syntynyt tasaisesti. Liikevaihto oli vuonna 2016 noin 2 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 287 000 euroa. Tuloksesta jaettiin henkilökunnalle puolet ja tätä vertaisarviointeihin pohjaavaa toimintamallia on tarkoitus jatkaa ja kehittää vastaisuudessakin.

– Kasvun on mahdollistanut Redlandin huipputiimi. Haluan, että jatkossakin tarjoamme motivoivan palkitsemismallin, toteaa Lassila.

Onnellinen henkilökunta tekee hyvää jälkeä ja se näkyy myös asiakastyytyväisyydessä. Lassilan mukaan iso osa uusista asiakkaista ottaa yhteyttä nykyisten asiakkaiden suosittelun pohjalta.

– Olemme panostaneet siihen, että henkilökunta pystyy yhteensovittamaan työ- ja muun elämän. Näkemykseni on, että menestyksen ei tarvitse tulla muun elämän kustannuksella, vaan joustoa löytyy puolin ja toisin.

Redland työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä ja sillä on toimistot Helsingissä ja Lahdessa sekä toimintaa myös Chicagossa.