Veikkausliigaan uusi markkinointijohtaja

ville-mikko_korkka.jpg__1175x725_q85_box-608,0,3767,1953_crop_detail_subsampling-2

Ville-Mikko Korkka aloittaa Veikkausliigan markkinointijohtajana 23. lokakuuta. Kuva: Veikkausliiga

Veikkausliigan uutena markkinointijohtajana aloittaa 23. lokakuuta Ville-Mikko Korkka. Viimeisimpänä toimenaan 37-vuotias Korkka on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina kuluttajaliiketoiminnassa operoiville asiakkaille konsulttiyritys Treadstonen kautta.

Korkalla on vankka kokemus markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johto- ja asiantuntijatehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Työuraansa hän on luonut muun muassa fintech-, peli-, viihde- ja urheilusektoreilla sekä digi- ja markkinointitoimistoissa. Koulutukseltaan Korkka on liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteri ja BBA.

– On etuoikeus päästä Veikkausliigan palvelukseen ja tätä kautta urheilubisneksen ytimeen. Olen unelmaduunissani ja sataprosenttisen sitoutunut rakentamaan Veikkausliigasta entistä väkevämpää ja merkityksellisempää kokonaisuutta kaikille sidosryhmille, Korkka sanoo.

Korkka seuraa Veikkausliigan markkinointijohtajana kahdeksan vuoden ajan toiminutta Risto Oksasta. Oksanen hoitaa tehtäviään Veikkausliigassa lokakuun 2017 loppuun saakka.

– Ville-Mikko on valinta pidemmän aikavälin kehittämistä ajatellen. Hänellä on tietotaitoa ja osaamista eri toimialoilta, varsinkin digitaalisesta liiketoiminnasta, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

– Uskon, että Ville-Mikolla on kykyä Veikkausliigan kasvattamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen niin sarjaa seuraavien ja yhteistyökumppanien kuin Veikkausliigan omistavien seurojen näkökulmasta katsoen, Marjamaa summaa.