Pohjolan Mylly on nyt Miller & Lean

oskari__oikarinen_millerlean

Oskari Oikarinen

Mainostoimisto Pohjolan Mylly uudisti brändinsä. Luova toimisto tunnetaan nyt nimellä Miller & Lean. Nimenvaihdon taustalla on yrityksen strategian muutos, jolla pyritään vastaamaan paremmin markkinointiviestinnän muuttuneisiin kilpailutilanteisiin ja ennen kaikkea asiakkaiden tarpeisiin.

– Kun keväällä ryhdyimme työryhmän kanssa pohtimaan Pohjolan Myllyn – ja koko markkinointiviestinnän tekemisemme – suuntaa tulevaisuudessa, oli brändiuudistus lopulta selkeä valinta. Lean-ajattelu näkyi vahvasti toiminnassamme jo ennen strategian muutosta. Tärkeimpänä kuitenkin, pyrimme jatkuvasti laadukkaampaan tekemiseen, kertoo toimitusjohtaja Oskari Oikarinen.

Aiemmin Pohjolan Myllyn asiakkuusjohtajana toiminut Oikarinen aloitti Miller & Leanin toimitusjohtajana 1.11.2017. Miller & Leanin palveluihin kuuluu nyt myös video- ja valokuvatuotannot, joista vastaa tuottaja Taina Sirola.

Lean-markkinointi pohjautuu lean-ajatteluun. Lean-markkinoinnissa ideat hioutuvat tiimin sisäisten parannusehdotusten sekä ulkoisten mittareiden myötä. Toimintamalli osallistaa myös enemmän asiakasta luovaan prosessiin ja konseptit testataan loppuasiakkaalla ennen julkaisua. Suunnitteluprosessi sekä yrityksen arvot ja referenssit ovat tarkemmin esiteltynä nettisivuillamme www.millerlean.fi.

Miller & Leanin asiakkaita ovat muun muassa Veikkaus, Lassila & Tikanoja, SuperPark, Lapwall, Scanfil ja Helsinki Cup.

Miller & Leanissa työskentelee ympäri Suomen yhteensä 12 markkinointialan asiantuntijaa. Toimistot sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Vuokatissa.