Katja Oittinen Yle Oulun ja Yle Kajaanin päälliköksi

Kuvassa Katja Oittinen, kuvaaja Niko Mannonen, Yle
Kuva: Katja Oittinen. Kuvaaja: Niko Mannonen / Yle
Yle Oulun ja Yle Kajaanin päälliköksi on valittu Katja Oittinen, 45. Oittinen aloittaa Pohjois-Suomen päällikön tehtävässä 11.12.2017.
Oittinen on työskennellyt lähes 17 vuotta Kajaanin toimituksessa eri tehtävissä. Hän on toiminut koko syksyn ajan sekä Kajaanin että Oulun toimituksen vastaavana tuottajana ja tuntee molemmat toimitukset ja alueet hyvin.
Aluepäällikkö vastaa toimitustensa henkilöstöstä, taloudesta, strategian toteuttamisesta sekä journalismin ja toiminnan kehittämisestä.
Ylen Oulun ja Kajaanin toimitukset vastaavat alueensa uutis- ja ajankohtaistoiminnasta radioon, verkkoon ja televisioon. Toimitukset tuottavat alueellisia tv-uutisia ja Suomen kuunnelluimman radiokanavan Yle Radio Suomen lähetyksiä alueellaan arkipäivisin.