Risto Oksanen mukaan viestintätoimisto Ellun Kanoihin

ristooksanen_villetuominen-kuva-kira-hagstrom

Risto Oksanen Ville Tuominen kuva: Kira Hagström

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtaja Risto Oksanen lähtee mukaan myös Ellun Kanoihin. Kun Oksanen aloitti kesällä Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtajana, oli selvää, että tässä vaiheessa yhdistyksen pesti on osa-aikainen.

– Kun tuli mahdollisuus liittyä myös Ellun Kanojen vauhdikkaaseen tiimiin, en epäröinyt hetkeäkään. Yrityksen toimintatapa ja yhteinen arvomaailma vaikuttivat päätökseeni. Koen, että minulla on loistava mahdollisuus kehittyä ja uskon, että kokemukseni ja osaamiseni tukevat myös Ellun Kanojen tavoitteita. Liityn mukaan arvoliittolaisuuteen keskittyvään liiketoimintayksikköön, Respektiin. Toimimme asiakkaidemme taisteluparina voimakkaasti muuttuvassa maailmassa. Haluamme ravistella siiloutuneiden markkinoinnin ja viestinnän toimintamalleja ja tuottaa asiakkaillemme etulyöntiaseman. Lisäksi molemmat tehtäväni tukevat hienosti toisiaan, toteaa Oksanen.

– Yhdistyksessä tavoitteemme on nostaa sponsoroinnin osaamista ja arvostusta. Yhteiset tavoitteet on sovittu ja niissä hienosti edetty. Hyvällä draivilla jatketaan työtä eteenpäin, toteaa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n puheenjohtaja Sirpa Tuomi.