Elisa ja Spotify yhteistyöhön: kymmenet miljoonat kappaleet Elisan palveluvalikoimaan

Elisa ja Spotify ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Spotify-palvelun saa kätevästi operaattorilaskulle. Spotify on musiikin suoratoistopalvelu, jonka kautta pääsee edullisella kuukausimaksulla käsiksi kymmeniin miljooniin kappaleisiin. Esimerkiksi Harman Kardon -suoratoistokaiuttimiin yhdistettynä Spotify on kattava korvike kodin nurkassa lojuvalle mankalle.

Spotify Premium -musiikkipalvelu on tilattavissa Elisalta 28. joulukuuta alkaen. Edullisella kuukausimaksulla, pääsee kuuntelemaan kymmenien miljoonien kappaleiden valikoimaa täysin rajoituksetta. Palvelun laskutus toteutuu kätevästi operaattorilaskulla: yhdessä asiakkaan muiden Elisa-palveluiden kanssa tai ainoana palveluna.

– Elisalta on toivottu musiikkipalvelua laajalti ja pitkään. Olemme iloisia, että Spotify liittyi tarjoamiemme palvelujen valikoimaan. Elisan palvelukirjo on Elisa Viihteen ja Elisa Kirjan osalta ollut laaja, ja nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös puhdasta musiikkisisältöä jokaiseen makuun, kertoo Elisan henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Ei vain päivän kuumimpia hittejä

Spotifyn kappalevalikoima on huikean laaja, ja palvelusta löytyy suosituimpien hittien lisäksi suuri määrä vanhempaakin sisältöä. Kotimaisia kappaleita Spotifystä löytyy runsaasti, ja joukossa on runsaasti myös menneiden vuosikymmenten suosikkilauluja. Myös klassista musiikkia sekä jazzia löytyy useaan tarpeeseen.

Spotify on helppokäyttöinen palvelu, ja se on käytettävissä kätevästi niin puhelimesta, tabletilta kuin tietokoneeltakin. Musiikkikirjasto kulkee puhelimessa kätevästi mukana kaupungilla ja matkoilla. Kotona Spotifystä on myös stereoiden ja vanhan mankan korvaajaksi, kun palvelun kytkee suoratoistokaiuttimeen.

– Elisalta on saatavilla muun muassa laadukkaita Harman Kardon -suoratoistokaiuttimia, jotka on helppo kytkeä Spotify-palveluun. Tällöin voit valita haluamasi kappaleen, levyn tai soittolistan kännykästäsi, ja ääni kuuluu edelleen kaiuttimista. Kännykkäsi toimii ikään kuin kaukosäätimenä, ja voit hetkessä valita minkä tahansa kappaleen miljoonien joukosta, Virkki sanoo.