Helsinking toteutti Vasemmistoliiton presidentinvaalimainoksen

HELSINKING suunnitteli ja toteutti Yhdessä -vaalivideokampanjan Vasemmistoliitolle ja Merja Kyllöselle presidentinvaaleihin. Mainoksen tarkoitus on ottaa askel kohti uudistunutta mainontatapaa, jota puolue ei ole aiemmin tehnyt.

– Haluamme kokeilla uudenlaista kampanjointitapaa – siirtyä enemmän verkkoon, herättää tunteita sekä alkaa näkyvämmin myös markkinoida politiikkaa, jota teemme. Tämä vaalivideo ja yhteistyö Helsinkingin kanssa on erinomainen avaus tälle, toteaa Kyllösen kampanjapäällikkö ja Vasemmistoliiton puoluesihteeri Joonas Leppänen.

HELSINKING haastettiin tekemään sisältökokonaisuus, joka koskettaa, resonoi ja tuo uutta ajateltavaa katsojalle. Kokonaisuus, joka ei jää kädenlämpöiseksi vaan herättää tunteita. Mainosvideota ei ole toteutettu pelkästään Merjalle, vaan koko yhteisön kampanjaksi.

– Arvostamme suuresti asiakkaamme rohkeutta ottaa konkreettinen askel tehdä uutta ja uudistua – sisältö edellä markkinoiden. Jokaisessa yhdessä ihmisessä on voimavarat ja resurssit maailman muuttamiseen, ja kun me yksilöt yhdistämme voimamme, voimme rakentaa yhdessä kirkkaamman tulevaisuuden. Kampanja päätettiin rakentaan tämän oivalluksen ympärille – yhdessä sanan kahteen ulottuvuuteen, sanoo mainoksen ohjaaja Rudi Rok.

Vaalimainoksen pääsee katsomaan täältä.