SEK vauhdittamaan Postin markkinointiviestintää

Posti ja luova talo SEK ovat aloittaneet yhteistyön. Markkinointiviestinnän kumppanivalinnassa korostuivat luova osaaminen ja syvällinen datan ymmärrys. 

Postin ja SEKin yhteistyö on käynnistynyt reippaasti.

”Käymme läpi suurta uudistusta, ja tarvitsemme tueksemme luovan kumppanin, jolla on laajaa ymmärrystä myös datavetoisesta markkinointiviestinnän kehittämisestä. Toimintamme keskiössä ovat kasvu ja tuloksellisuus, ja lähdemme hyvällä energialla uuteen yhteistyöhön”, sanoo Postin paketti- ja logistiikkapalveluiden myynti- ja markkinointijohtaja Juha Tiittanen.

Myös SEKin toimitusjohtaja Jaakko Rantala iloitsee tuoreesta yhteistyöstä.

”On mahtavaa päästä käärimään hihat Postin kanssa. Harvalla yrityksellä on niin suuri vaikutus jokaisen suomalaisen arkeen kuin Postilla – sen palvelut pitävät kirjaimellisesti Suomen pyörät pyörimässä. Postin liiketoiminta kytkeytyy vahvasti yhteiskunnan tulevaisuutta muokkaaviin ilmiöihin”, Rantala summaa.

Posti on yksi Suomen suurimmista työantajista. Sen palveluihin kuuluvat paketti- ja logistiikkapalvelut, kirjeiden ja lehtien jakelu, verkkokaupan ratkaisut sekä markkinointi- ja datapalvelut.