Camilla Ekholm Telia Finlandin viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtajaksi

Telia Finland Oyj:n viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Camilla Ekholm. Ekholm siirtyy Telialle Nokia Technologiesilta, jossa hän on vastannut Nokian digitaalisen terveyden ja mediatarjoaman kaltaisten uusien kuluttajateknologioiden ja –tuotteiden viestinnästä EMEA-alueella. Sitä ennen hän on toiminut useissa viestinnän senioritehtävissä Nokialla ja myös viestinnän konsultointiyrityksen johtajana.

“Olen iloinen voidessani toivottaa Camillan tervetulleeksi Telia-perheeseen. Telia on Suomessa hienolla muutosmatkalla, mistä kertovat viimeaikaiset yritysostot ja Liigan mediaoikeuksien hankinta. Camillan toimialatuntemus ja energisyys ovat tärkeässä roolissa, kun teemme Telia Finlandin tarinaa tunnetuksi”, sanoo Telia Companyn viestintäjohtaja Peter Borsos.

Ekholm vastaa Telialla Suomen viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Stein-Erik Vellanille, ja hänestä tulee Telia Finlandin johtoryhmän jäsen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.3.2018.

Ekholm on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta, sekä Master of Arts, European Political and Administrative Studies, College of Europesta Belgian Bruggesta.