LUOVA SISÄLTÖTOIMISTO MATKAA KALIFORNIAAN – “SUOMALAISET YRITYKSET TEKEVÄT LIIKAA SAMANLAISTA SISÄLTÖÄ”

State of Angelia –projekti vie luovan sisältötoimisto Angelian tiimin maaliskuun ajaksi Kaliforniaan. Projektin tarkoituksena on jakaa viimeisintä tietoa digitaalisen markkinoinnin, mainonnan ja sisällöntuotannon osa-alueilta sekä laajentaa kansainvälistä verkostoa. Projektitiimi tulee työskentelemään pääosan ajasta Los Angelesin ja San Franciscon alueilla. Projektia pääsee seuraamaan Angelian sosiaalisesta mediasta sekä blogista. Tavoitteena on kartoittaa yrityksen kansainvälistymistä sekä tavata alan kansainvälisiä huippuosaajia.

– Luovalle sisältötoimistolle Kalifornia on yksi suurimmista sosiaalisen median ja innovaatioiden osaamiskeskuksista. Tällä hetkellä on helppo erottua joukosta, kun suomalaiset yritykset tekevät liikaa samankaltaista sisältöä – sääntöjä on syytä rikkoa. Suomalaisten yritysten on nyt hyvä aika katsoa peiliin ja panostaa kansainvälisyyteen myös markkinoinnissa”, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Lari Raitavuo.

Verkostoitumisen ja tapaamisten lisäksi projektista tuotetaan aktiivisesti sisältöä Angelian kanaviin – tuoden tietoa alan suurimmilta Silicon Valleyn innovaatioista Hollywoodin glamouriin asti.

– State of Angelia -projektia on suunniteltu vuoden verran. Mietimme, mikä olisi paras tapa tuoda lisäarvoa nykyisille ja tuleville asiakkaillemme – halusimme tehdä jotain erilaista. Nykyiset ja tulevat asiakkaat saavat esittää meille kysymyksiä somesta ja laadukkaasta sisällösta, lupaamme etsiä heille parhaat mahdolliset vastaukset maaliskuun aikana. MIkään kysymys ei ole tyhmä kysymys, haastaa osakas Sonja Laurén.

State of Angeliaa pääsee seuraamaan 1.3.2018 alkaen Angelian blogista sekä sosiaalisen median kanavista:

Angelia-blogi