Kaarle Hurtig hasan communicationsin luovaksi strategiksi

Pitkän linjan vaikuttaja, journalisti ja luova työläinen Kaarle Hurtig aloittaa huhtikuussa hasan communicationsin luovana strategina. Rekrytointi tukee hasan & partners Groupin viestintätoimiston tavoitetta rohkaista yritysten ja yhteisöjen viestinnän tekijöitä yhä luovempaan strategiseen ajatteluun.

Kaarle Hurtig on viime vuosina tehnyt yrityksensä Kaarle & Kumppanit Oy:n nimissä hallitus- ja johtoryhmätyötä, strategista suunnittelua, luovaa johtamista ja journalismia – asiakkainaan muun muassa R-Collection, Helsingin Yliopisto, YLE ja Hartwall.

”Olen vakuuttunut siitä, että yrityksillä on merkittävämpi rooli paremman maailman rakentamisessa kuin yritykset tai niiden kriitikot haluaisivat myöntää. Kaikki hasanin kanssa käydyt keskustelut ovat vahvistaneet omaa fiilistä siitä, että kulttuurin ravistelulle on tilaa ja tilausta niin tilaaja- kuin tekijäpuolellakin. Tuntuu kutkuttavalta päästä tutkimaan oman ajattelunsa potentiaalia tällaisen historian ja jalansijan omaavan porukan kanssa”, Kaarle Hurtig toteaa.

hasan communicationsin kasvu on viime vuonna ollut reipasta. Tällä hetkellä toimisto työllistää 11 henkeä. Tiimi koostuu eri alojen osaajista ja viestinnän tekijöistä – kasvualueita ovat muun muassa audioviestintä, podcastit ja sisältöstrategiatyö liiketoimintastrategian ajurina.

”Perinteisten markkinointiviestinnän siilojen ja ajattelumallien murtaminen sekä viestinnän tekemisen demystifiointi ovat sitä, mihin haluamme tulevina vuosina keskittyä. Tähän tavoitteeseen Kaarlen rekrytointi on enemmän kuin osuva”, hasan communicationsin toimitusjohtaja Päivi Holmqvist sanoo.