ELLINOORA YHTEISTYÖSSÄ FAZERIN SINISEN KANSSA – KAMPANJAN KÄRKENÄ MYKISTÄVÄN UPEA VIDEO!

Hurjassa nosteessa oleva popartisti Ellinoora pääsi Fazerin pyynnöstä tekemään kokonaan uuden version Fazerin Sinisen legendaarisesta ja rakastetusta tunnussävelmästä ”Sininen hetki”, jonka 30 sekunnin mittainen alkuperäisversio oli laulaja Katri Helenan esittämä ja muusikko Martti Pohjalaisen säveltämä.

”Mulle oli suuri ilo ja kunnia päästä tekemään töitä näin siistin ja ikonisen brändin kanssa. Olin tosi otettu kun mua pyydettiin kirjoittamaan Fazerille sopiva biisi. Sininen hetki on inhimillinen ja haikea biisi. Mua kiehtovat kovasti ihmiselämän kiemuraiset tarinat. Biisiin on taltioitu niitä keloja mitä itse ja uskoakseni aika moni on käynyt läpi, kun pohtii omaa elämäänsä ja sen suuntaa. Ympärillä pyörii miljoona tarinaa ja silti pitäisi muistaa keskittyä kirjoittamaan omaansa. Välillä epävarmuus on käsinkosketeltavaa, luottamusta huomiseen on vaikeeta rakentaa mut silti jostain löytyy sellainen sokea lapsenusko siitä, että lopulta kaikki aina järjestyy, tavalla tai toisella.”

Ellinooran versio kappaleesta toimii Fazerin sinisen uuden kampanjan soundtrackinä ja kampanjan kärkenä toimii sille tehty upea lyhytelokuva, joka kertoo kahden toisiaan etsivän nuoren rakastavaisen tarinan. Etelä-Afrikassa kuvatun filmin on ohjannut ja käsikirjoittanut Saara Salama ja kuvannut Johan Wasicki. Upeissa maisemissa kuvattu video tarjosi Ellinooralle uuden, ainutlaatuisen kokemuksen.

”Kapkaupungin kuvauksissa vuoristossa museoauton etupenkillä tuli fiilis, että enpä olis pienenä uskonut miten hienoihin paikkoihin unelmat ja oma tekeminen mut vie. Musta tää biisi on osa isompaa kokonaisuutta, toivon että jokainen mainoksen nähnyt katsoo myös videon. Saara Salaman ohjaama video naulaa biisin sanoman. Elämä on täynnä ihmeellisiä kohtaamisia, välillä se on hyvinkin vaikeaselkoista ja sit taas seuraavassa käänteessä kohtalo puuttuu peliin ja muuttaa tilanteen todella onnelliseksi. Mitä tapahtuu seuraavaksi, sitä ei tiedä kukaan ja hyvä niin! Mä ainakin pidän sattumasta.”