Carina Geber-Teir on nimitetty Cargotecin viestintäjohtajaksi

VTM Carina Geber-Teir (s. 1972) on nimitetty Cargotec Oyj:n viestintäjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään syyskuun 2018 kuluessa vastaten viestintä-, sijoittajasuhde- ja vastuullisuustoiminnoista. Hänestä tulee Cargotecin laajennetun johtoryhmän jäsen ja hän raportoi toimitusjohtaja Mika Vehviläiselle.
 
Carina Geber-Teir siirtyy Cargoteciin OP Ryhmästä, missä hän on toiminut johtokunnan jäsenenä ja viestintäjohtajana vuodesta 2009. Sitä ennen hän työskenteli Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman viestintäjohtajana.
 
“Cargotec on kärkijoukossa toteuttamassa suurta lastinkäsittelyalan muutosta, missä digitalisaatio ja huoltoliiketoiminta ovat keskeisiä menestystekijöitä. Carina liittyy mukaamme toimialalta, joka on selkeästi edellä tässä kehityksessä. Hänellä on vahvat näytöt vastaavanlaisen muutoksen tukemisesta ja ajatusjohtajuuden menestyksekkäästä rakentamisesta. Olen vakuuttunut siitä, että hänellä on kokemusta ja tarmoa auttaa meitä saavuttamaan visiomme olla älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtaja”, sanoo Cargotecin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen.
 
“Olen iloinen voidessani aloittaa Cargotecissa. Odotan innolla työntekoa tiimin ja eri sidosryhmien kanssa ja osallistumista yhtiön kasvupotentiaalin kehittämiseen”, sanoo Carina Geber-Teir.
 
Aikaisemmin tiedotetun mukaisesti Cargotecin nykyinen viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Leena Lie siirtyy Huhtamäki Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi viimeistään syyskuun aikana.