Sauli Hievanen ja Lauri Tierala Milttoniin

Lauri Tierala ja Sauli Hievanen aloittavat Milttonin palveluksessa syyskuussa.

Miltton on nimittänyt yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijat Sauli Hievasen ja Lauri Tieralan Miltton Networksin osakkaiksi ja johtaviksi neuvonantajiksi. Hievanen aloittaa tehtävässä 1.9.2018 ja Tierala 10.9.2018. Nimitykset syventävät Milttonin ymmärrystä yhteiskunnallisen toimintaympäristön jatkuvasta muutoksesta.

“Yhteiskunnallisten toimijoiden monipuolinen ja syvällinen ymmärrys ovat keskeisessä roolissa niin kansalliseen kuin kansainväliseen säädösympäristöön vaikuttamisessa. Saulin ja Laurin kattava kokemus ja osaaminen näissä kysymyksissä tarjoavat erinomaisen vahvistuksen Milttonin kasvavaan asiantuntijoiden joukkoon ja palvelevat näin asiakkaidemme tarpeita”, sanoo Miltton Networksin toimitusjohtaja Eeva Kalli.

Sauli Hievanen on tehnyt kattavan uran politiikassa ja ammattiyhdistysliikkeessä. Ennen Milttonille siirtymistään hän on toiminut SAK:ssa yhteiskuntavaikuttamisesta ja elinkeinopolitiikasta vastanneena elinkeinopoliittisena asiantuntijanana. SAK:n lisäksi hän on työskennellyt Julkisten ja hyvinvointialojen liitossa JHL:ssä ja Sähköliitossa. Hievanen on työskennellyt myös liikenne- ja viestintäministeriössä liikenneministerin erityisavustajana sekä eduskunnassa usean kansanedustajan avustajana.

”On inspiroivaa päästä edesauttamaan vuoropuhelua yritysten, poliittisten toimijoiden, virkamiesten ja järjestöjen välille. Uskon vahvasti dialogin merkitykseen Suomen talouskasvun ja hyvinvoinnin edistämisessä. Minulla on ollut ilo koko työurani aikana työskennellä lahjakkaiden ihmisten kanssa ja olen innoissani päästessäni mukaan kasvuyrityksen ja jälleen huippuammattilaisten joukkoon”, sanoo Hievanen.

Lauri Tieralalla on vahva kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä päätöksenteosta.  Tierala siirtyy Milttoniin Finnair Oyj:stä, missä hän on työskennellyt markkinoillepääsyn ja liikennepolitiikan päällikkönä sekä yhteiskuntasuhdepäällikkönä. Tätä ennen hän on työskennellyt erityisavustajana kolmessa eri ministeriössä ja Euroopan parlamentissa, asiantuntijana valtioneuvoston kanslian EU-sihteeristössä, erikoistutkijana ulkoministeriössä sekä toiminnanjohtajana Eurooppalainen Suomi ry:ssä.

”Tehokkaalla vaikuttajaviestinnällä on merkittävä rooli menestyneen liiketoiminnan eteenpäinviemisessä ja sen riskien hahmottamisessa. Haluan Milttonilla auttaa suomalaisia yrityksiä hahmottamaan poliittista päätöksentekoa Suomessa, naapurimaissa sekä EU-tasolla, ja vastaavasti kansainvälisiä yrityksiä ymmärtämään suomalaista yhteiskuntaa. Milttonissa minua innosti rautaisen ammattitaidon lisäksi erityisesti kansainvälisyys ja rohkeus haastaa koko toimialaa”, sanoo Tierala.

Miltton Group työllistää yli 250 asiantuntijan joukon Helsingissä, Brysselissä, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Tallinnassa ja Washingtonissa. Miltton Networks on tarjonnut kattavaa asiantuntemusta ja kokonaisvaltaisia viestinnän ja edunvalvonnan palveluita pohjoismaisille organisaatioille vuodesta 2012.