Päivi Piispa nimitetty Iskun viestintäpäälliköksi

Iskun viestintäpäälliköksi on nimitetty Päivi Piispa 22.8.2018 alkaen. Hän siirtyy Iskulle Etteplan Oyj:n viestintäpäällikön tehtävistä. Päivi Piispalla on vahvaa organisaatioviestinnän osaamista ja kokemusta yli 15 vuoden ajalta. Viestintäpäällikön tehtävien lisäksi hän on toiminut muun muassa julkaisujen päätoimittajana T-Media Oy:ssä ja viestintäyrittäjänä. Koulutukseltaan Päivi Piispa on filosofian maisteri (yhteisöviestintä) ja BBA.

Päivi Piispa on Iskun 90-vuotisen historian ensimmäinen viestintäpäällikkö. Hän toimii sekä Iskun ulkoisen että sisäisen viestinnän parissa ja vastaa muun muassa Iskun mediasuhteista. Nimitys on osa Iskun uudistumista.

”Suuri tehdasinvestointimme Lahdessa valmistuu syksyllä 2018. Samalla olemme keskittäneet hankintaamme kotimaahan ja hankinnoistamme 80 % tulee Suomesta. Nyt haluamme viestiä toiminnastamme entistä aktiivisemmin ja Päivin vahva osaaminen auttaa meitä yhä vuorovaikutteisempaan viestintään. Toivotan Päivin lämpimästi tervetulleeksi Iskuun”, Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen sanoo.

Päivi Piispa liittyy Iskun markkinoinnin ja viestinnän tiimiin, jota johtaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Kuittinen. Tiimiin kuuluvat lisäksi kotimaan business to business -markkinointipäällikkö Heidi Metso, kotimaan kuluttajamarkkinoinnista vastaava markkinointipäällikkö Suvi Mäkinen, digimarkkinoinnista vastaava markkinointipäällikkö Sami Karjalainen, viestintäsuunnittelija Mona Auervuolle ja valokuvaaja Tuomas Heikkilä.