Mainostoimisto Fabrik lahjoittaa työtään 10 000 euron edestä yhteisen hyvän eteen

Mainostoimisto Fabrik ojentaa papukaijamerkin ja lahjoittaa kymppitonnin edestä työtään yhteisen hyvän eteen.

“Moni järjestö, yhdistys ja yhteisö tekee pyyteettömästi hienoa työtä meidän kaikkien hyvinvoinnin eteen, mutta tarvitsee apua toimintansa tunnetuksi tekemiseksi sekä ihmisten mukaan saamiseksi. Koska pelkkä papukaijamerkki ei vielä maailmaa muuta, lahjoitamme sen kylkeen yhdelle voittoa tavoittelemattomalle taholle kymmenentuhannen euron eli runsaan sadan tunnin edestä työtämme,” toimitusjohtaja Perttu Kouvalainen kertoo.

Lahjoituksen taustalla on Fabrikin arvoihin perustuva pyrkimys.

“Tahdomme lisätä ylpeyden aiheita maailmaan. Tehdä hyviä asioita hyvin, yhdessä hyvien ihmisten kanssa.”

Lahjoitusta voivat hakea hyvää tekevät, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot.

“Tänä vuonna suuntaamme tukemme pohjoiskarjalaiselle toimijalle. Kyseessä ei kuitenkaan ole kertaluontoinen tempaus, vaan jokavuotisen perinteen alkupiste. Myös maakunnan ulkopuolisten kannattaa siis pitää elokuu ja Fabrik mielessä tulevia vuosia ajatellen.”

Lahjoitusta voi hakea omin sanoin luodulla hakemuksella, jossa on kerrottu yhteyshenkilön nimi, lahjoitusta hakeva organisaatio, sen toimintaperiaate sekä toiminnan tavoite. Lisäksi on hyvä perustella mihin tukea tarvitsee ja miksi sen tulisi osua tänä vuonna juuri omalle kohdalle.

Hakemukset on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen info@fabrik.fi 24.9.2018 mennessä. Tuen kohdetta ei valita arvalla, vaan päätöksen saajasta tekee Fabrik. Valittu yhteistyökumppani julkistetaan 1.10.2018. Töihin käydään käsiksi samoin tein.

“Hyvät teot ansaitsevat tulla palkituksi. Olemme ylpeänä osa Pohjois-Karjalaa: kukaan ei saa jäädä yksin,” Kouvalainen toteaa.