MIELENSÄPAHOITTAJA KOHTAA ENNI RUKAJÄRVEN KASLINKIN MAINOSKAMPANJASSA

Mielensäpahoittaja (roolissa Heikki Kinnunen, vas.) ja lumilautailija Enni Rukajärvi (oik.) tähdittävät elintarvikeyritys Kaslinkin syksyistä mainoskampanjaa. Kuvassa keskellä Kaslinkin brändi- ja viestintäjohtaja Juha-Petteri Kukkonen.

Kouvolalaisen elintarvikealan perheyrityksen Kaslinkin kaurapohjainen Aito-tuoteperhe yhdistää syksyn markkinointikampanjassaan kaksi rakastettua suomalaista: Heikki Kinnusen näyttelemän Mielensäpahoittajan ja lumilautailija Enni Rukajärven. Kampanjan tavoitteena on saada jokainen suomalainen kokeilemaan kasvipohjaisia tuotteita. Kärkituotteena kampanjassa on Ennin itse suunnittelema Aito Kauravälipala Hilla.  

Mainoskampanjassa haastetaan perinteisen maidon ystäviä kokeilemaan suomalaisesta superfoodista kaurasta valmistettua kasvipohjaista vaihtoehtoa. Kampanjan kärkenä ovat viisi videota, joilla Heikki Kinnusen näyttelemä ja Tuomas Kyrön luoma Mielensäpahoittaja ja Aito-brändin lähettiläs, lumilautailija Enni Rukajärvi käyvät läpi arjen ihmetyksiä ja kummastuksia Mielensäpahoittaja-elokuvan humoristisessa hengessä. Videoilla ihmetellään nykymaailman menoa ja muotivillityksiä, taivastellaan, pohdiskellaan ja pahoitetaan mieltä. Vanha ja uusi ajatusmaailma kohtaavat, ja keskustelua syntyy niin kaurajuoman sopivuudesta kahviin kuin ylipäänsä nykypäivän ruokatottumuksista. Kaikki jutustelu liittyy Aito-tuotteisiin tai niiden ideologiaan: uuden kokeilemiseen, rohkeuteen ja ennakkoluulottomuuteen.

– Mielensäpahoittaja on suomalaisten rakastama, mielenkiintoinen ja puhutteleva hahmo. Brand match Mielensäpahoittajan, Aidon ja koko Kaslink-perheyrityksen välillä tuntuu luonnolliselta, eikä sitä tarvinnut käsikirjoittaa. Kun mukana ovat vielä Enni ja Heikki Kinnunen, loistava ja suorastaan legendaarinen näyttelijä, uskomme, että tavoitamme laajasti kaikenikäiset suomalaiset. Fanitimme veljien kanssa jo lapsina Heikkiä ja Vääpeli Körmyä, kertoo Kaslinkin brändi- ja viestintäjohtaja Juha-Petteri Kukkonen, joka on myös yksi Kaslinkin kolmesta omistajaveljeksestä.

Tavoitteena saada jokainen suomalainen kokeilemaan kasvipohjaisia tuotteita

Kampanjan tavoite on, että jokainen suomalainen kokeilisi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kasvipohjaisia tuotteita. Kampanjan avulla Kaslink haluaa myös viestiä, että kasvipohjaiset tuotteet sopivat aivan kaikille – ei vain ruoka-aineallergikoille tai vegaaneille.

– Suomalaiset ovat aina olleet vahvasti maitokansaa. Kuluttajat hakevat kuitenkin entistä enemmän vaihtelua ruokavalioon, ja terveellisyys sekä eettisyys ovat nousseet koko kansan trendeiksi – jo 75 % suomalaisista on kokeillut kasvipohjaisia tuotteita. Haluamme tämän kampanjan avulla tavoittaa ne kuluttajat, jotka eivät ole vielä kokeilleet kaurapohjaisia tuotteita, ja toivomme, että kampanjan myötä luku nousee täyteen sataan, Kukkonen jatkaa.

Kampanjan videot näkyvät 17.9. alkaen televisiossa, elokuvateattereissa ja sosiaalisen median kanavissa. Yhteistyö näkyy myös ulkomainonnassa ja myymälöissä, ja Aito-tuotteet näkyvät myös elokuussa ensi-iltansa saaneessa Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvassa.