Maaseudun Tulevaisuus lanseeraa uuden MT Metsä -ajankohtaislehden

Viestilehdet Oy ryhtyy julkaisemaan uutta MT Metsä -ajankohtaislehteä. Lehti jaetaan tilaajille kymmenen kertaa vuodessa Maaseudun Tulevaisuuden välissä. Ensimmäinen numero ilmestyy 21. tammikuuta.

MT Metsä muodostaa yhdessä Maaseudun Tulevaisuuden uutispalvelun ja verkkosisältöjen kanssa metsäalan kattavan tietolähteen taustoittaen ja syventäen MT:n metsäuutisia. Tieto tulee tarpeeseen, sillä suomalaisten yleinen kiinnostus metsiin ja niiden käyttöön lisääntyy jatkuvasti.

Uuden lehden vakiosisältöä tulevat olemaan muun muassa perusteelliset jutut metsänomistajia kutkuttavista ajankohtaisista ilmiöistä sekä henkilöhaastattelut. Metsänhoitoon perehdytään alan rautaisten ammattilaisten opastuksella, koneita ja talousasioita unohtamatta. MT Metsän kolumnisteina vuorottelevat Unto Hämäläinen ja Roman Schatz. Maaseudun Tulevaisuuden toimitukseen palkataan kaksi uutta metsäaiheisiin keskittyvää journalistia.

“Suomessa on yli 600 000 metsänomistajaa. Heidän intressinsä omistaa metsää ovat moninaiset – aina talouskäytöstä metsästykseen ja hiilensidontaan asti. Me katsomme maailmaa metsänomistajan silmin ja puolustamme heidän mahdollisuuksiaan omistaa ja käyttää metsiään omien tarpeidensa mukaan”, MT:n päätoimittaja Jouni Kemppainen linjaa.

Noin 32-sivuisen lehden kokonaispainos on 100 000 kpl, ja se jaetaan tilaajien lisäksi 20 000 suurimmalle metsänomistajalle vaihdellen eri puolille Suomea.