iLOQ aloittaa yhteistyön F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen kanssa

”Olemme ylpeitä ja hyvin innoissamme voidessamme julkistaa F1-supertähti Kimi Räikkösen iLOQin brändilähettilääksi. iLOQ on aina ollut hyvin esillä Pohjoismaissa, ja sen kasvu on ollut nopeaa kaikkialla Euroopassa. Kun meillä on apunamme Kimi, voimme varmistaa, että asiakaslupauksemme ”Making life accessible” saavuttaa maailmanlaajuisen huomion”, sanoo iLOQin markkinointijohtaja Joni Lampinen.

Kimistä tulee näkyvä brändilähettiläs iLOQin digitaalisissa kanavissa, ja hänellä on myös iso rooli yrityksen asiakas- ja sidosryhmätapahtumissa ainakin seuraavan kahden vuoden aikana.

Menestyksen avain on ihmiset ja omistautuminen

Menestyksen avain Formula 1 ‑sarjassa perustuu siihen, että talleilta sekä kuljettajilta vaaditaan kuukausia kestävää yhteistyötä ja omistautumista ennen kuin auto pääsee lähtöruutuun. Myös iLOQilla tuotekehitys kehittää uudenlaisia digitaalisia lukitusjärjestelmiä ja mobiilipohjaisia kulunhallintaratkaisuja. Innovatiivisen, patentoidun teknologian ja ohjelmiston ansiosta sähköinen lukitus ei enää vaadi paristoja tai kaapeleita. Kimi kiinnostui iLOQissa teknologisesta osaamisesta ja sen takana olevista ihmisistä.

”iLOQin ratkaisut ovat edistyksellisiä tekniikaltaan mutta samalla erittäin helppoja käyttää. Tämä yhdistelmä on kiinnostava. iLOQilla on asennetta, kunnianhimoa ja edelläkävijän maine. Se tutkii uusia alueita ja ravistelee vanhoja tottumuksia. Kunnioitan tällaista asennetta. Odotan kovasti, että pääsen tuomaan iLOQin brändiä esille kaikkialla maailmassa.”

Huipputason turvallisuutta

iLOQ on digitaalisen digitaalisten ja mobiilipohjaisten pääsynhallintaratkaisujen johtaja lukitusalalla, ja turvallisuuteen panostaminen on meille tärkeä osa asiakaslupaustamme. Myös Kimi tietää turvallisuuden tärkeyden:

”Jokainen meistä haluaa tuntea olonsa turvalliseksi, oli sitten kyse minusta autossani tai kotona odottavasta perheestä. iLOQin ratkaisut parantavat turvallisuutta. Meillä on iLOQin kanssa samanlaisia tavoitteita, ja kumpikin taho ottaa hallittuja riskejä hienojen asioiden saavuttamiseksi”, Räikkönen jatkaa.

Toivotamme Kimille menestystä vuodelle 2019 ja odotamme innokkaasti näkevämme Suomen lipun kohoavan uljaana palkintokorokkeen ylle, yhdessä iLOQin logon kanssa Kimin ajopuvussa.

Kimi Räikkösen F1-ura

Kimi Räikkönen aloitti menestyksekkään uransa mikroautokilpailuissa 10-vuotiaana, ja debytoi Formula 1 ‑sarjassa Sauber-Petronas-tallin kuljettajana vuonna 2001. Vuonna 2002 hän vaihtoi McLaren Mercedes ‑talliin, ja sijoittui MM-sarjassa toiseksi Michael Schumacherin jälkeen vuonna 2003 ja Fernando Alonson jälkeen vuonna 2005. Vuonna 2007 Kimi siirtyi Ferrarille ja voitti tallissa F1-sarjan kuljettajien maailmanmestaruuden.

Vuoden 2018 lopulla Kimi ilmoitti palaavansa Sauber-talliin vuosiksi 2019–2020.