Discovery kasvatti tammikuussa ainoana kaupallisena tv-talona viikkotavoittavuuttaan

Discovery jatkoi tammikuussa vuoden 2018 kasvuvauhtia. Kanavaperheen kaupallinen katseluosuus kohderyhmässä 25-54-vuotiaat ylsi 18 prosenttiin. Kasvua edellisvuoden tammikuusta tuli 23%. Samalla Discovery oli ainoa kaupallinen tv-talo, joka pystyi kasvattamaan viikkotavoittavuuttaan.

Kasvun resepti on tuttu: koukuttavia kotimaisia sarjoja, urheilun huumaa, laaja elokuvakattaus sekä kiehtovaa kansainvälistä sisältöä. Tammikuun lopulla TV5:lla ja suoratoistopalvelu Dplayssa alkanut Unelmahäät on houkutellut katsojia ruutujen ääreen. Kauden avausjakso tavoitti yli puoli miljoonaa suomalaista keskikatsojamäärän ollessa 300 000 (sisältäen ensiesityksen ja uusinnat TV5:lla ja Friillä).

Unelmahäät on myös rikkonut Dplay:n kävijäennätyksiä ja johdattanut katsojia muiden kiinnostavien sisältöjen pariin. Tammikuun suosituimpien listalta löytyy muun muassa Pernilla Wahlgrenin maailma90 päivää morsiamenaKultakuume sekä Lapin Sampo ja kauppiaan rouva.

TV5:n jääkiekon liigaotteluiden lisäksi Kutosen urheilutarjonta laajeni, kun Eurosportin kanavien kestosuosikkilaji snooker valtasi kanavan yhdeksi viikonlopuksi. 18.-20.1.2019 nähdyt ottelut tavoittivat reilut 500 000 suomalaista ottelukohtaisten keskikatsojamäärien ollessa 68 000. Snookeria päästään seuraamaan Kutosella vielä useamman kerran kevään aikana. Seuraavan kerran jo tulevana viikonloppuna nähdään räjähtävä Shoot Out.