Mikko Niimes Seiskan uudeksi toimituspäälliköksi

Seiskan toimituspäällikkönä Mikko Niimeksen (40) tehtäviin kuuluvat muun muassa uutistoiminnan johtaminen ja monikanavaisen sisällöntuotannon suunnittelu.

Printissä ja digissä erinomaisesti menestyvä viihdelehti Seiska saa toimituspäällikökseen monipuolisen media-alan osaajan ja kehittäjän. Niimes on työskennellyt 10 vuotta MTV:llä vastaavan tuottajan roolissa, muun muassa uutistuotannossa. Allerille hän tulee Aamulehden uutispäällikön tehtävästä, jossa hän johti lähes sadan henkilön toimitusta. Niimes on aiemmin työskennellyt myös Allerilla Katso-lehden toimittajana.

“Olen erittäin iloinen saadessani Mikko Niimeksen osaksi toimitustamme. Niimeksen vahva tausta uutistyössä ja sen johtamisessa tuo hyvän ja energisen lisän osaavaan tiimiimme. Hänen johdollaan Seiskan työtapoja ja -kulttuuria viedään entistäkin sujuvampaan ja tehokkaampaan suuntaan. Seiska.fi-sivustomme kasvaa huimaa vauhtia, ja Niimes saa tärkeän roolin myös digitaalisessa kehityksessämme”, kommentoi Seiskan vastaava päätoimittaja Sami Hernesaho.

“Odotan innolla, että saan tehdä Suomen ylivoimaisinta viihdelehteä Suomen osaavimman viihdetoimituksen kanssa. Haluan olla myös kehittämässä lehteä ja digi-Seiskaa”, Niimes sanoo.

Niimes aloittaa Seiskassa 12.3.